tomcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 witam ! Jestem taki wqrw@#!@# ze nie moge.........zainstalowałem jak pan Bóg przykazał cat3.2 (wywaliłem pozostały , oczysciłem rejestra itp) i odpalam kompa i.................zwis po 15sek. i restart po 20sek.i tak ciagle....... ni hu-ja ....a jak podejde do trybu awaryjnego albo inne drivery maM(tzn standard VGA-w windzie) to mi łazi i nic sie nei dzieje ..... Co to moze być pomózcie bo mi rece opadaja.....a z tego co słyszalem to fajne są te 3.2 do radka 8k5:) aaa i chciałem napisać ze kijowo ze to forum jest osobno bo jak widać malo osób tu zagląda...a tak to jak by było połączone to byloby ciekawiej...ale to tylko moja sugestia Podro Szacuneczek Ps.QRDE pomózcie mi panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 prosze pomózcie mi bo ja nie mam juz koncepcji qrcza paka:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29216 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...