halo?! Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Witam, Może ktoś poleci mi jakiś odtwarzacz mp3 tak by miała pamięć 8gb + 8gb z karty pamięci. Najważniejsze cechy to: 1. Cena <=500 zł 2. Jakość = nie rozwali się + nawet nieźle gra, ale najważniejsza jest niezniszczalność :) 3. łatwy w obsłudze Myślałem o iRiver E100 - 8GB Black + 8gb karta micro Secure Digital (Trans Flash), co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) akurat e100 nie jest udanym modelem irivera, odradzam. czy naprawde potrzebujesz az 16 giga pamieci? 8 gb to naprawde bardzo duzo i z mojej strony polecam iaudio7, wprawdzie nie posiada czytnika kart ale jest bardzo solidny. świetny dźwiek + genialna bateria (60godz!) http://www.cowon.pl/14,features,produkty.php Edytowane 14 Marca 2009 przez fuey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 szczerze mówiąc to mi wystarcza radio :) ale to nie dla mnie. Osoba chciała 16gb, oczywiście 8gb może i się zdać, ale tutaj chodzi raczej o najlepsze rozwiązanie jakość/cena + wytrzymałość a nie super jakość dźwięku. Chyba, że ten iaudio7 odpowiada moim warunkom: jakość/cena + wytrzymałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) akurat e100 nie jest udanym modelem irivera, odradzam. czy naprawde potrzebujesz az 16 giga pamieci? 8 gb to naprawde bardzo duzo i z mojej strony polecam iaudio7, wprawdzie nie posiada czytnika kart ale jest bardzo solidny. świetny dźwiek + genialna bateria (60godz!) http://www.cowon.pl/14,features,produkty.php Nie jest aż taki zły. Jedyne co w nim może nieco odpychać to jakość dźwięku bo poza tym że jest poprawna to nie powala na kolana tych którzy słyszeli np. iFPki. Normalny user tego nie czuje. @autor: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3239557 Edytowane 14 Marca 2009 przez EvilKillaruna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Nie jest aż taki zły. Jedyne co w nim może nieco odpychać to jakość dźwięku bo poza tym że jest poprawna to nie powala na kolana tych którzy słyszeli np. iFPki. Normalny user tego nie czuje.IMO nawet Clip lepiej gra od E100, wyjątkowa czarna owca wśród iRiverów, taki Sony NWZ-A816 zjada E100 bez wysiłku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 IMO nawet Clip lepiej gra od E100, wyjątkowa czarna owca wśród iRiverów, taki Sony NWZ-A816 zjada E100 bez wysiłku...Jeśli sparujesz go z dobrymi słuchawkami to dźwięk nie jest zły. Kwestia też że każdy ma własne predyspozycje dźwiękowe i inaczej go odbiera. Jednym pasuje to co oferuje E100 innym nie - i tyle. Jeden będzie miał zastrzeżenia do barwy i porówna do swojego iFPka, drugi powie że jest dobry ale brakuje mu lepszych niższych tonów, trzeci powie że nie ma zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...