Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wyciekla wersja OEM sterkow ATi :) Oryginalnie dziala tylko z R9700/9800. Podmienilem pewien plik i teraz obsluguje wszystkie Radeony :) Sterki ukazaly sie odrazu z Control Panelem ale usunalem go z packa poniewaz nie ma w nim opcji vsync, truform i jest tylko po angielsku. Ludzie z Rage3D nie polecaja go instalowac. Lepiej zostawic stary z wersji 3.2 :) Drivery instalujcie nie prez exe tylko recznie z menadzera urzadzen :) Rozmiar wynosi 6.25MB :) Cat 3.3 MOD.rar http://members.lycos.co.uk/pinkixp/ati.htm :twisted: Problem z Counter-Strike znikł :twisted: PS. Okazuje sie ze to raczej nie sa Cat 3.3 tylko nowa wersja 3.2 :) Oplaca sie instalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 No to pisz jaka wydajnosc, nie trzymaj w niepewnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To sie nadaje conajmniej na 3 inne dzialy forum tylko nie na ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ... Problem z Counter-Strike znikł :twisted: ... i za to cie kocham :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 na moim sprzecie w 3dmarku 2003 polecialo w gore o 560 punktow, w 3dmarku 2001 spadlo o 3,500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Znikaja problemy z Metal Gear Solid 2?? bo jak tak to juz je instaluje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 one sa tylko pod win xp czy mi sie tak wydaje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To sie nadaje conajmniej na 3 inne dzialy forum tylko nie na ten. zawsze masz jakis proble?? czy moze kompleksy ze nei jestes tu np. moderatorem za co dzikuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Pinki pisz jaka wydajnosc bo chce je zainstalowac i miec pewnosc ze są git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wlasnie czekamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Hehe, sorki ze tutaj dalem, poprpstu chcialem zwrocic wasza uwage :) Na stery malo osob zaglada :) Napewno oplaca sie zainstalowac te driverki, problem z CS znika ( dla mnie bardzo wazne ) wydajnosc z tego co czytalem tez troche lepsza ( nie chce mi sie robic testow ) Nie ma powodow do narzekan, sciagac i instalowac :) Zalozylem identyczny topic na sterach, myslalem ze ten zostanie wywalony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 powturze pytanie czy te stery sa tylko pd xp ??? gdzioes tak czytałem czy dla innych sys tez ..chodzi mi o win me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ONLY XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 :( dlaczego zawsze tak jest ...a juz miałem nadzieje ;( łe to nie sprawiedliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Nie omieszkam skorzystać :) Dzięki Pinki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 niech ktos zapoda jakies comparke na starych i na nowych na takich samych ustawieniach co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Widze ze juz topic znalazl sie na sterach :) Caly pakiet tylko dla 9700/9800 jest tutaj http://modding-zone.eris.rpg.pl/download/R59659.EXE A co ciekawego powie nam Catalyst Maker? "The title of this thread is incorrectly "OEM CAT3.3's out". What Dell has issued is not a CATALYST release and should not be judged as one. The real CATALYST's as I have told GI BRO for his front page news post have been delayed 2-3 weeks from today." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 albo ja jestem lewy albo niewiem zostawilem control panel z 3.2 i zainstalowalem stery jak mowiles i chooj counter-strike dead jak wczesniej a co do wydajnosci 3D2k1 -400 pts. 3D2k3 +100 pts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Sprawdzał ktos te stery pod katem Metal Gear Solid 2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 albo ja jestem lewy albo niewiem zostawilem control panel z 3.2 i zainstalowalem stery jak mowiles i chooj counter-strike dead jak wczesniej a co do wydajnosci 3D2k1 -400 pts. 3D2k3 +100 pts. Hmm, u mnie dead przez 2sec a pozniej dziala :) Proponuje zebys wywalil dokladnie stare stery i stary control panel i od nowa zainstalowal :) Uzyj Driver Cleanera http://www.driverheaven.net/cleaner/DCSetup_131.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ok ale powiedz no mi control panel zainstalowac od 3.2 czy woogole nieinstalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Control Panel od 3.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zwała jest z tymi sterami nie da sie ich zainstalowac normalnie to sprubowalem recznie instaluje sie wszystko ok ale jak zainstaluje Control Panel 3.2 to wtedy mi wykrywa w Opcjach ze mam stery w wersji 3.2 a nie 3.3 co jest grane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a ja sobie jeszcze poczekam na orginalene sterki hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ja równiez i tak niedługo formata robie ale pobawic sie mozna a i jeszce jak by chodził normalnie na nich MGS 2 to by było SUPER!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zwała jest z tymi sterami nie da sie ich zainstalowac normalnie to sprubowalem recznie instaluje sie wszystko ok ale jak zainstaluje Control Panel 3.2 to wtedy mi wykrywa w Opcjach ze mam stery w wersji 3.2 a nie 3.3 co jest grane?? Czytaj uwaznie to co pisze :!: Drivery instalujcie nie prez exe tylko recznie z menadzera urzadzen :) Okazuje sie ze to raczej nie sa Cat 3.3 tylko nowa wersja 3.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Acha spoko dzieki tylko syf sobie zrobiłem w systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ewentualny syf usuniesz Driver Cleanerem :) http://www.driverheaven.net/cleaner/DCSetup_131.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 heheh już to śćiągnołem i własnie chciałem ci podziekowac bo to całkiem fajny programik tylko czy on aby napewno usuwał wszystko co ze sterami spulnego??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Hmm, no raczej :) Do tego sluzy :) Napewno usuwa wszystkie pliki z katalogu Windows zwiazane z ATi. Nie wiem czy tez czysci rejestr, zaraz poszukam czegos o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...