Skocz do zawartości
Pinki

INFO - ATi Catalyst v3.3 Drivers

Rekomendowane odpowiedzi

Wyciekla wersja OEM sterkow ATi :) Oryginalnie dziala tylko z R9700/9800. Podmienilem pewien plik i teraz obsluguje wszystkie Radeony :) Sterki ukazaly sie odrazu z Control Panelem ale usunalem go z packa poniewaz nie ma w nim opcji vsync, truform i jest tylko po angielsku. Ludzie z Rage3D nie polecaja go instalowac. Lepiej zostawic stary z wersji 3.2 :) Drivery instalujcie nie prez exe tylko recznie z menadzera urzadzen :)

Rozmiar wynosi 6.25MB :) Cat 3.3 MOD.rar http://members.lycos.co.uk/pinkixp/ati.htm :twisted:

Problem z Counter-Strike znikł :twisted:

PS. Okazuje sie ze to raczej nie sa Cat 3.3 tylko nowa wersja 3.2 :) Oplaca sie instalowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, sorki ze tutaj dalem, poprpstu chcialem zwrocic wasza uwage :) Na stery malo osob zaglada :)

Napewno oplaca sie zainstalowac te driverki, problem z CS znika ( dla mnie bardzo wazne ) wydajnosc z tego co czytalem tez troche lepsza ( nie chce mi sie robic testow ) Nie ma powodow do narzekan, sciagac i instalowac :)

Zalozylem identyczny topic na sterach, myslalem ze ten zostanie wywalony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze juz topic znalazl sie na sterach :)

Caly pakiet tylko dla 9700/9800 jest tutaj http://modding-zone.eris.rpg.pl/download/R59659.EXE

A co ciekawego powie nam Catalyst Maker?

"The title of this thread is incorrectly "OEM CAT3.3's out". What Dell has issued is not a CATALYST release and should not be judged as one.

The real CATALYST's as I have told GI BRO for his front page news post have been delayed 2-3 weeks from today."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo ja jestem lewy albo niewiem zostawilem control panel z 3.2 i zainstalowalem stery jak mowiles i chooj counter-strike dead jak wczesniej a co do wydajnosci 3D2k1 -400 pts. 3D2k3 +100 pts.

Hmm, u mnie dead przez 2sec a pozniej dziala :)

Proponuje zebys wywalil dokladnie stare stery i stary control panel i od nowa zainstalowal :) Uzyj Driver Cleanera http://www.driverheaven.net/cleaner/DCSetup_131.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwała jest z tymi sterami nie da sie ich zainstalowac normalnie to sprubowalem recznie instaluje sie wszystko ok ale jak zainstaluje Control Panel 3.2 to wtedy mi wykrywa w Opcjach ze mam stery w wersji 3.2 a nie 3.3 co jest grane??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwała jest z tymi sterami nie da sie ich zainstalowac normalnie to sprubowalem recznie instaluje sie wszystko ok ale jak zainstaluje Control Panel 3.2 to wtedy mi wykrywa w Opcjach ze mam stery w wersji 3.2 a nie 3.3 co jest grane??

Czytaj uwaznie to co pisze :!:

Drivery instalujcie nie prez exe tylko recznie z menadzera urzadzen :)

Okazuje sie ze to raczej nie sa Cat 3.3 tylko nowa wersja 3.2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi