michalak Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 w windows update nie pokazywał mi sie dx9a bo już miałem zainstalowany dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 hej! mam duzy problem z csem (klatki - podczas akcji spadki do 30-40) na moim radku 9000 zrobilem wszystko jak napisaliscie, wyczyscilem driver cleanerem i zainstalowalem te stery ale nie pomaga :( to nie jest wina sprzetu przed reinstalka systemu mialem nostop 100 fps teraz 40-50 :( prosze co mam zrobic?? oprocz tego ze wywalic ati do smieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 hej! mam duzy problem z csem (klatki - podczas akcji spadki do 30-40) na moim radku 9000 zrobilem wszystko jak napisaliscie, wyczyscilem driver cleanerem i zainstalowalem te stery ale nie pomaga :( to nie jest wina sprzetu przed reinstalka systemu mialem nostop 100 fps teraz 40-50 :( prosze co mam zrobic?? oprocz tego ze wywalic ati do smieci?? A powrót do starych sterów nic nie daje? Możesz spróbować też na sterach omegi - teoretycznie gry lepiej na nich chodzą. Ja mam omega 2588 dla win9x (zmodyfikowane catalyst 3.2) i w grach mam mniej błędów. www.omegacorner.com No i oczywiście pozmieniaj ustawienia w control panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 sytuacja wyglada tak: jakies pol roku temu zrobilem reinstalke windowsow xp. wtedy cs chodzil ok. teraz od pol roku morduje sie zeby mi chodzil bez zaciec, patrze na ten tutaj topic i ze te nowe catalysty rozwiazuja problem ale mnie to nie pomaga. wylaczylem vsynca, truforma, nadal chodzi zenujaco wolno. komus tutaj chyba na boardzie czytalem ze pomoglo w kantera, to jak to jest? ps omegi to juz dawno probowalem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...