Gi3r3k Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Wiem o tym, ale pisałem do Krzychu95, niech o tym wie... Zresztą autor będzie wydawał kasę rodziców, a z tego co zrozumiałem, budżet i tak jest napięty, więc nie ma co szaleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Dobra wole już niec nie mówić :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvczor Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Niestety jest napięty ;/ Ale mi sam rodzic powiedział, że lepszy zasilacz by się przydał, więc będzie ok. btw. Bawił się ktoś w Mac OS X na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Yyy a czy posiadanie Maca OS X na PC jest legalne? Edytowane 17 Marca 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvczor Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 W Europie jest legalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Bo ja juz sie boje :D Boje sie ze cos gdzies pokrecisz i wyjdziesz z plyta am3 i ddr2 :D Popatrz jeszcze raz i podsumuj co wybierasz. @edit :D ale mi sie pomerdalo, teraz juz nic nie wiem xD am3 obsluguje ddr2 i 3 czy tylko ddr3 ? Usun nazwisko "informatyka" i link, bo nie warto kogos obgadywac i robic taka "reklame". Mozesz mu tylko napisac czy tez powiedziec co nie tak bylo w jego wypowiedziach (to sie nagadasz :D ) i pozdrowic jak to ktos kazal wyzej :D KipeRatownik krec tego proca i nienarzekaj :P Nie wiem kiedy kupowales, ale nie ma co plakac. e8400 to nieoplacalny procesor, ale chyba nikt nie napisze ze zly :D Oj tam, ja za moją funkiel nówkę nie śmiganą wersja box ze sklepowej półki firmy apollo dałem 360zł - zakup był to nadzwyczaj opłacalny. Ale to były czasy ... sierpień 2008 =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...