Oscarek Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Hey! Mam penka: http://www.komputronik.pl/Pamiec_Flash/ ... ,id,59014/ [komputronik.pl] Dlaczego mam tylko na nim 14.8GB pamięći wolnej zamiast ponad 15GB ? Formatowałem już i nadal to samo...vZa dużo zabiera, bo 1GB... System plików na nim to obecnie FAT32. NTFS pewnie cni by nie dał jakbym zmienił, więc macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Dobrze zabiera.... Przy penie 8GB do użytku mam 7.54GB, czyli u Ciebie jest wszystko ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) a ja na Kingston DataTraveler 16GB mam 15 GB do dyspozycji więc masz ok Edytowane 15 Marca 2009 przez VIBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oscarek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Czyli tak już musi być, szkoda tego 1GB ale chciałem się upewnić czy tak samo macie itp, więc muszę się z tym pogodzić, że tak ma być, a nie to, że kupiłem o "mniejszej" pojemności pomimo, że to 16GB, a jest mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Każdej pamięci jest mniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...