mdo Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Sytuacja wygląda tak - jest komp ze zintegrowaną grafą (wyjście D-SUB). Chcę go połączyć z 32 calowym telewizorem LCD, który nie ma złącza D-SUB :? Ma wejścia HDMI. Znalazłem na allegro coś takiego (na innej aukcji jest za 9 zł, ale daje link z lepszym opisem): http://allegro.pl/item578852648_dvi_przelo...ci_express.html Czy ktoś może korzystał z takiego patentu albo ma jakieś namiary na stronę, gdzie można coś o tym poczytać? Edytowane 15 Marca 2009 przez endo99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 ja nie korzystam z czegoś takiego ale widziałem coś takiego u kumpla jutro do niego pójdę i zapytam się o to coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdo Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Super :) Czekam na info :wink: Edit: Kupiłem do tego zestawu kartę graficzną, więc już nieaktualne. Edytowane 18 Marca 2009 przez endo99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...