jasiczka Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 specyfikacja: - Celeron 1.86 GHz - 512 MB RAM - dysk 120 GB - grafika zintegrowana - DVD z obsluga dual layer otoz planuje zakup 1gb kosci ramu. nie wiem jak to jest z laptopami czy bedzie pasowac czy cus.. takze pytam was ktora wybrac ? zalezy mi na taniej. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Weź GOODRAM SO-DIMM 1GB DDR2 667MHz tanie i dobre, sam mam takie w notebooku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rys1986 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 specyfikacja: - Celeron 1.86 GHz - 512 MB RAM - dysk 120 GB - grafika zintegrowana - DVD z obsluga dual layer Witam mam podobny problem w tym komputerze,tylko że chciałem się doradzić czy można w acer TravelMate 5320 zwiększyć pamięć do 4 Giga??? A wiem że na stronie producenta max jest do 2 GB. Za experymentował bym ale nie chce dużo wydawać jak to jest niepotrzebne proszę o pomoc????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...