wadim Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Witam Rozglądam się za kupnem samochodu w leasing, odrazu mówie mam barierę 50 tys. Musi byc to auto z silnikiem benzynowym chciałbym założyć gaz, nie interesuje mnie diesel. Słyszałem o możliwości kupienia samochodu z poprzednich roczników np. 07 - 06 nowych nie urzywanych które nie zeszły producentowi. Nie wiem co o tym mysleć czy to prawda? Jeśli tak to gdzie można takowy pojazd nabyć :) Interesuje mnie na ten moment skoda octavia która wychodzi z gazem ok 50 tys. Raczej nie mam ochoty na auto urzywane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 idz do salonu skody, tam znajdziesz odpowiedz nt takich samochodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Wszystko zalezy od ceny...i tego ile takim autkiem zamierzasz jeździć. Wątpie aby auta z rocznika 06 jeszcze w salonie byly dostepne, 2 letni jesze jako tako, a najczesciej trafisz na koncowke 08 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Przed samochodem rozejrzyj się może najpierw za słownikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 może jako tako całkiem funkiel nówki z 07 już nie będzie ale szansa na wystawowe/testowe demo-car jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Końcówki roku 2008 są już dawno wyprzedane (KIA Cee'd , Hyundai i30 ... Opel Astra Classic pewnie też). Jakie masz wymagania ? (poj. bagażnika, moc ... cokolwiek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 przegladalem dzisiaj ototmoto i znalazlem volvo s40 rocznik 2006 z przebiegiem 9000km, benzyna 2.4 w automacie na gwarancji wiec jednak mozna znalezc prawie nowe auto o ile ogloszenie faktycznie prawdziwe, aha cena 58000, wg specyfikacji nowka z salonu ma kosztowac 143000, ale kompletnie nowego auta nie znajdziesz, bo ciezko zeby samochod sie zawieruszyl na parkingu i stal tam 2 lata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...