Snake Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Od poczatku, posiadam Toshiba satelite A-300eb. System Vista Home. Od jakiegoś czasu system zaczoł mi szwankować więc postanowiłem wgrac mu nowy system. Wszystkie ważne informacje przegrałem na partycje D. Uruchomiłem dostarczony program Toshiba Recovery Disc. Nowy system VISta ładnie się zainstalowała, ale ku mojemu zdziwieniu usuneła całkowicie dane z dysku D :mur: . System jest jak nowy ze sklepu. Moje pytanie CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ODZYSKAĆ DANE Z PARTYCJI D?? Są dla mnie bardzo ważne. Prosze o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Szukaj -> "odzyskiwanie danych". Właściwych tematów jest sporo. Edytowane 15 Marca 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Uwielbiam producentow stosujacych Recovery disc i podobne rozwiazania :D Jesli nie uzywales owej partycji po zniknieciu danych to sporo odzyskasz dzieki programom typu easy recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Dzięki wszystkim. Odzyskałem większość danych, choć tylko 1 z 2 plików na których mi najbardziej zależało. Dla potomnych użyłem Active@_File_Recovery_7.3_Build_121 bardzo dobry program. Program Testdrive oraz easy recovery nie pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serbit Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 i jest potomny dzięki za namiar fakt jako jedyny pokazał mi strukturę dysku i pozwolił na skopiowanie (uszkodzenie polega na tym ze wywaliło mi tablice partycji - nie wiem dlaczego ale mam pewne podejrzenia) miedzy czasie zakładałem usuwałem partycje a windows zeby było lepiej zainicjował go jako nowy pusty dysk programy które nie pomogły Stellar Phoenix Windows Data Recovery EasyRecovery Professional jeszcze raz dzięki Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...