Skocz do zawartości
Snake

Jak Odzyskać Dane?pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Od poczatku, posiadam Toshiba satelite A-300eb. System Vista Home. Od jakiegoś czasu system zaczoł mi szwankować więc postanowiłem wgrac mu nowy system. Wszystkie ważne informacje przegrałem na partycje D. Uruchomiłem dostarczony program Toshiba Recovery Disc. Nowy system VISta ładnie się zainstalowała, ale ku mojemu zdziwieniu usuneła całkowicie dane z dysku D :mur: . System jest jak nowy ze sklepu. Moje pytanie CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ODZYSKAĆ DANE Z PARTYCJI D?? Są dla mnie bardzo ważne.

Prosze o szybką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim. Odzyskałem większość danych, choć tylko 1 z 2 plików na których mi najbardziej zależało.

Dla potomnych użyłem Active@_File_Recovery_7.3_Build_121 bardzo dobry program.

Program Testdrive oraz easy recovery nie pomogły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jest potomny dzięki za namiar

fakt jako jedyny pokazał mi strukturę dysku i pozwolił na skopiowanie

(uszkodzenie polega na tym ze wywaliło mi tablice partycji - nie wiem dlaczego ale mam pewne podejrzenia)

miedzy czasie zakładałem usuwałem partycje a windows zeby było lepiej zainicjował go jako nowy pusty dysk

programy które nie pomogły

Stellar Phoenix Windows Data Recovery

EasyRecovery Professional

jeszcze raz dzięki Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi