thical Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Troche szukalem nie zaduzo znalazlem i troche nie mam czasu wiec prosba : Kto ma aluminiowa chlodniczke duza/mala ta od mate jak sie sprawuje warto kupic ? Tylko prosze niepiszcie kup lublinianke /od kadeta czy inne. Jestem zainteresowany tylko tymi od mate-a i ciekaw opini ludzi ktorzy ewentualnie posiadaja ktoras z w.w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja mam mala aluminoiwa od matea razem z zestawem MSC3 i pompka Aquarium Systems MJ1000 wydajnosc chyba dobra jak na 2250MHZ i 2.0 vcpu- sam ocen ( 42 idle, 48 stress, ale cos mi sie wydaje ze czujnik na epoxie klamie, bo blok jest tylko cieply, niemowiac o temp. wody), config w podpisie wada to zamontawane coolery, puszczone na 7V sa glosne, musialem wymienic je na dwa zalmany @ 5V pewne jest to, zu jeseli bedzie okazja dokupic cos dodatkowa chlodnice po atrakcyjnej cenie to napewno sie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mialem Alu i Cu. Cu dokladnie miedzylem i temp. 2.2-2.9C ponad powietrze. Alu jest gorsza o ok. 0.5C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mialem Alu i Cu. Cu dokladnie miedzylem i temp. 2.2-2.9C ponad powietrze. Alu jest gorsza o ok. 0.5Ca jak duza roznica miedzi mala a duza ? wiesz moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ma jeszce ktos taka , czy tylko 2 osoby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...