Blue Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 uspokoiliście mnie;))) bo już myślałem ,że będzie kolejny wydatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) pomału składam http://imageshack.us/photo/my-images/810/img0461t.jpg/ wentylatory na obu chłodnicach mają wiać w stronę ich,czy przykładowo, na 120.4 ma wiać a na chłodnicę 120.2 ma wyciągać ciepłe powietrze? i czy obieg rezerwuar=>pompka=>bloki=>chłodnice=>rezerwuar będzie optymalny? Edytowane 3 Listopada 2011 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Obieg jaki podałeś jest jak najbardziej optymalny. Jedno pytanie,gdzie dokładnie dajesz kranik do spuszczania płynu z układu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Wyczekuje dalszego ciągu twojego projektu z 2 powodów ... po 1 mam taką obudowę jak ty a po 2 też będzie niebieski kolor [bo go lubie od urodzenia :P] będzie to moje 1 LC wiec będę się opierał pewnie na rozwiązaniach innych [między innymi twoich] ale coś od siebie też będę chciał "włożyć" mój projekt pewnie ruszy coś po nowym roku [czekam na nowe karty ati/nvidi] mam już część elementów przygotowanych kwestia obiegu/kolejność [z tego co mi 1 osoba na tym forum podpowiadała niema znaczenia] ja pewnie zrobie rez - pompka - chłodnice - gpu - cpu - rez [myślę czy by nie władować chłodnicy między cpu i gpu ale to się zobaczy ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 komputer już poskładany, czekam jeszcze czy nie zmienić platformy na 1155 i potem dopiero wrzucić zdjęcia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) kilka zdjęć jak wygląda teraz, proszę o uwagi, temperatury na 2500k @ 5ghz @ 1.488v nie przekracza 70C w prime95 Edytowane 17 Listopada 2011 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...