Siewas Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Witam! Chciałbym kupić nowy procesor, płyte główną i pamięci. Co polecacie tak do 1300? Z zasilaczem nie bedzie problemu bo mam tagana 500W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Procesor : AMD Phenom II X4 920 - 899 zł Płyta Główna : AsRock A780GXE - 315 zł RAM : Kingmax 2GB 1066MHZ - 110 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonazepam Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Procesor : Intel Dual-Core E5200 Płyta Główna : Asus P5Q Pro RAM : Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Procesor : Intel Dual-Core E5200 Płyta Główna : Asus P5Q Pro RAM : Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 ? Jeśli ktoś ma manię tylko-intel-bo-amd-jest-do-d.py i pod przyszłą rozbudowę do Quada, to tak. A te ramy... kiepski wybór. Ale w tej chwili, w tej cenie - Phenom II 920. Edytowane 16 Marca 2009 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonazepam Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 ? Jeśli ktoś ma manię tylko-intel-bo-amd-jest-do-d.py i pod przyszłą rozbudowę do Quada, to tak. A te ramy... kiepski wybór. Ale w tej chwili, w tej cenie - Phenom II 920. Alez jestem przekonany ze na początku wystarczy mu E5200 i może sobie go bez problemu nieco podkręcić... kupowanie AMD nie ma sensu w tym wypadku, jeśli w niedalekiej przyszłości zechce wskoczyć w jakiegoś czterodzeniowca... Wcale nie uważam ze AMD jest do niczego... poza tym kolega sam ma intela (w podpisie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Popieram zzizzy i Gi3r3k. Pomysł clonazepam nie jest dobry. @clonazepam Pomysł z E5200 nie jest zły, ale w tym wypadku jednak zły - pakowanie go do nieopłacalnej P5Q Pro z syfiastymi Geilami... Edytowane 16 Marca 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Wydaje mi sie ze tylko autor tematu jest w stanie twierdzic co mu wystarczy. To w takim razie ja tez bede wciskal slabszy sprzet z motywacja tobie to wystarczy, a kiedys moze zasluzysz na cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Jeżeli już wciskasz słabszy sprzęt, to tańszy, a nie w tej samej cenie gorszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...