Skocz do zawartości
Asia K.

Neo+ proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Razem z koleżanką chcemy założyć Neostaradę + dlatego mam kilka pytań do bardziej wtajemniczonych kolegów:

1.czy neo można dzielić z drugim komputerem poprzez ICS kartą sieciową (tak jak w sdi)czy tez potrzebny jest router?oczywiście mój komputer bedzie stale włączony

2.do podłączenia neo+ używa sie karty sieciowej,czy aby udostępnić koleżance łącze muszę mieć drugą kartę sieciowa?

Z góry bardzo dziękuje za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie tez zaczynam przygode z neo+, dlatego pisze tutaj zamiast psuc nerwy biednym adminom [podliz klasyczny ;) -zamiast nowego tematu]

1.dzisiaj bylem w tepsie i powiedzieli mi ze do neo potrzebuje zwykla sieciowke. czy moze byc zwylka na 30 zloty roczna noname na kosci realteka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie tez zaczynam przygode z neo+, dlatego pisze tutaj zamiast psuc  nerwy biednym adminom [podliz klasyczny ;) -zamiast nowego tematu]

1.dzisiaj bylem w tepsie i powiedzieli mi ze do neo potrzebuje zwykla sieciowke. czy moze byc zwylka na 30 zloty roczna noname na kosci realteka?

wystarczy ze zadasz pytanie w 1 topiku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem bardzo ciekaw czy na prawde jestes kobieta i masz kolezanke, czy tez jest to bardzo sprytny chwyt na duzo odpowiedzi :-).

jak zwykle wszyscy tu tylko jedno mają we łbach :D Wy sięlepiej zajmijcie podkręcaniem własnych kompów a nie siebie nawzajem :D

a tak właściwie to co wybralibyscie? Asię? Jej Koleżankę czy też Ich komputery? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi