Michal999 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 i wy sie dziwicie ze tu pozniej laski niezagladaja ;) ;P . hehezgadzam sie z przedmowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 trzeba sprawdzic czy jest zarejestrowana bo jak nie... to szybko sie skonczy czas uzycia... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mozliwe ze niewroci ale bez wiary malo rzeczy sie udaje :) ... heh ..The truth is out there :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a wymiary sie nie licza ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 noose jestem tu od 3 dni (na forum ) a juz wiem ze masz wyobraznie ;))) :P - czekajcie niech wstana moje fora to zaprosze troszke ludu sie weselej zrobi :)))) . A wymiary czego NEO+ ? :PPPP "dumb" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 hehe :) thx ;) wyobraznie mam, ale wiedze tez :P nie przejmuj sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 gwarancja tez by sie przydala, no i tapicerka tez jest wazna :) eeee tam jak dla mnie to "tapicerka" :D nie wszędzie jest potrzebna ... ja tam nie lubięnadmiaru włosów w pewnych rejonach? :wink: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 UWAGA! Niedlugo bedzie neo+ na modemach sagema. Dostajesz takie male cos, wtykasz w to telefon a do kompa sygnal idzie po USB!!! W zestawie jescze filtry na telefon. Trudniej takie cos bedzie dzielic bo trzeba by bylo kupic router z USB lub stawiac serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 gwarancja tez by sie przydala, no i tapicerka tez jest wazna :) eeee tam jak dla mnie to "tapicerka" :D nie wszędzie jest potrzebna ... ja tam nie lubięnadmiaru włosów w pewnych rejonach? :wink: :!: dobrze mowi. polac mu :wink: wazny jest jeszcze poziom biodegradacji - jak szybko sie rozklada, a takze poziom skomplikowania aby szybko rozebrac i zlozyc :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 gwarancja tez by sie przydala, no i tapicerka tez jest wazna :) eeee tam jak dla mnie to "tapicerka" :D nie wszędzie jest potrzebna ... ja tam nie lubięnadmiaru włosów w pewnych rejonach? :wink: :!: ja mowie nie tylko o wlosach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ... poziom skomplikowania aby szybko rozebrac i zlozyc :D ;)po co skladac ?? :P rozbierasz -> wrzucasz w wygodna pozycje -> i sie cieszysz :D nie trzeba skladac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ale gdyby znajomi przyszli to przecie nie bede dawaj im zeby rundki sobie robili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zamknij w pokoju, a znajomych gdzie indziej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 jak sie dowiedza, ze mam i gdzie trzymam to nic ich nie zatrzyma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 no to wtedy ewentualnie mozna zlozyc :) ale poza takimi ekstrymalnymi sytuacjami to rozlazona trzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ta jeszcze ucieknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 gwarancja tez by sie przydala, no i tapicerka tez jest wazna :) eeee tam jak dla mnie to "tapicerka" :D nie wszędzie jest potrzebna ... ja tam nie lubięnadmiaru włosów w pewnych rejonach? :wink: :!: tia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 heh nietracicie przypadkiem dobre smaku i niezapominacie ze mowicie o kobiecie a nie kompie ? :) - taka drobna mysl mi sie nasunela ... ;D bo gdyby nasza uczestniczka przypadkiem by wrocila sie na forum to miala by juz wystarczajaco dobre powody zeby ocenic poziom ludzi ;) ale .... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a ja caly czas myslalem ze mowimy o kompie ;)....no wiecie co.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pit sie szybko zoorientowal w sytuacji ;) - heheh bystry chlopiec szybko ucieka z klopotow wykorzystujac nawet te najwezsze furtki :D :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 to nie chodzilo o kompa? chyba sie pomylilem :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja odrazu sie domyslilem :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja odrazu sie domyslilem :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) ja tez od poacztku myslalem ze O kompy chodzi :)) mam nadzieje, ze Asia tez tak mysli :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja odrazu sie domyslilem :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) ja tez od poacztku myslalem ze O kompy chodzi :)) mam nadzieje, ze Asia tez tak mysli :D 8) dokladnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Przepraszam Asiu za mnie i za wszystkich tu obecnych loodkow :) Takie zboczenie zawodowe, ze sie o kompach ciagle gada 8) :) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Przepraszam Asiu za mnie i za wszystkich tu obecnych loodkow :) Takie zboczenie zawodowe, ze sie o kompach ciagle gada 8) :) EOT no no jak tak mozna? :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Przepraszam Asiu za mnie i za wszystkich tu obecnych loodkow :) Takie zboczenie zawodowe, ze sie o kompach ciagle gada 8) :) EOT no no jak tak mozna? :lol::lol: Ta :lol: Ide szukać włosów w swoim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zoltar: Twoje logo też jest bardzo komputerowe ;o) Specjalnie na ta okazje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...