westsajd Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Mianowicie znalazłem sobie koszulkę i chciałbym mieć taką samą jednak nie wiem gdzie ją kupić, to chyba jakieś demo projektanta. Chodzi więc o zrobienie/przerobienie takiej grafiki na duży rozmiar (co najmniej 1500x1000 px w png, albo na wektory :) ) co bym mógł ją zanieść do agencji reklamowej a z kolei oni by mi to na koszulkę przenieśli. Jako, że z grafiki jestem lewy to proszę ludzi dobrej woli o przerobienie tego za mnie, ja po prostu nie umiem ;) Jestem skłonny postawić piwko w postaci elektronicznej (symbolicznego przelewu) :) Oto koszulka z grafiką: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Wybacz niedokładność, ale poprostu nie mam czasu na takie rzeczy. :) Może się przyda : http://www.sendspace.com/file/ehv7wf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Dzięki, przyda się na pewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...