turkuć Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 pytam poznaniakow, bo w Pile niestety brak bardzo prosze o przyblizony adres jakiegos szrotu albo lokalizacje, gdzie dostane po atrakcyjnej cenie i miedziane pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 hm... jest sklep/firma zajmujaca sie nagrzewnicami i chlodnicami... miesci sie przy wylocie wroclaw- tak mniej wiecej w polowie drogi miedzy wiaduktem na glogowskiej a auchanem w komornikach... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To ma być nowe czy ze szrotu w końcu ? W Poznaniu i okolicach jest kilka szrotów - ja jakoś nie moge znaleźć dnia, a też musze poszukać jakąś od poldka albo fiata. W pile nie ma szrotów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 wlasnie wrocilem ze szrotu znajomy mnie zawiozl, okazalo sie ze w Pile jest dobrze zaopatrzony szrot z mnostwem nagrzewnic, w cenach od 20 do 70 zl. ja sobie kupilem dwie od opola kadeta, w doskonalym stanie i 20 zl. za sztuke pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...