stolara Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 słabo coś czytałeś regulamin konkursu ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak racja poproszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) przeczytaj regulamin Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia. @grobel pisałem do 4toku, tylko nie zacytowało jego postu Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Lol, on przecież nie prosi o wyniki, tylko o prawidłowe odpowiedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) przeczytaj regulamin Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia. Przecież nikt tu nie pyta o wyniki konkursu, tylko o poprawne odpowiedzi. Pozdro EDIT: Grobel mnie ubiegł :) Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez Jaróh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dokładnie, chodzi mi o poprawne odpowiedzi... Tak samo było z konkursem DFI wyniki były podane ale poprawne odpowiedzi nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Poprawne odpowiedzi wg organizatora i sponsora nagród: 1. W którym roku powstała marka Twintech? a. 1999 b. 2002 c. 2005 2. Ile nagród w mediach otrzymały karty Twintech przez ostatni rok? a. 1 b. 14 c. 150 3. Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI Arctic Cooling TwinTurbo jest szybszy od. a. GeForce 9800GTX b. GeForce 9600GT c. Obu tych kart Nie ja je wymyślałem i nie ja ustalałem więc musicie uznać je bez komentowania. Wyniki podam jutro, trzeba się przegrzebać przez te odpowiedzi bo oczywiście znów pojawili się cwaniaki z kilkunastoma kontami, przysyłający 3-4 maile z odpowiedziami i proszący o poprawę bo wcześniej nie wiedzieli a teraz wiedzą. Cóż. Sumarycznie mamy 809 poprawnie nadesłanych odpowiedzi i z nich będę wybierał. Ile w ogóle osób brało udział na razie nie sprawdzałem ale ładnie ponad 1000 userów więc widać, że pytania nie były oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 O wow....jesli sie nie myle to dobrze odpowiedzialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No dobra, 50% planu zrealizowane, teraz tylko zostać wylosowanym. Yeah, piece of cake... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 1:809...jest szansa^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 1:809...jest szansa^^Po wylapaniu kont zdublowanych szansa jest nawet wieksza, tak 800:1 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WitajGosciu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :) odpowiedzi miałem dobre . pytałem się mojego kota co i jak :P widać mądry lub oszukiwał :) Teraz Wyniki... Gratulacje dla 3 szczęśliwych zwycięsców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No, no, to teraz czekam aż mnie wylosuje automat! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.r Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No mi to się raczej drugi raz nie poszczęści znając życie B-), ale twardo czekam na wyniki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 normalnie w szoku jestem , że twintech zgarnął 14 wyróznień , gdzie żeście to wyguglowali , bo ja całego googla zwiedziłem i tylko na nvision była jakaś wzmianka , że w maju twintecha wyróżnili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 purepc, fraz, e-coś tam, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wystarczyło spojrzeć na podsumowanie testu kart ze stycznia by się przekonać, że odpowiedź A jest błędna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co do pytania numer 2 to już nie pytałem czemu ludzie przysyłają nieprzemyślaną odpowiedź. 1 nagroda - na PPC są dwie dla tych kart 14 nagród - możliwe w ciągu całego roku 150 nagród - nie ma tyle redakcji, gazet i telewizji na temat IT w PL. Bez sens. Kolejne konkursy również będą się tyczyć naszych artów i trzeba będzie poszukać a nie klepać na szalonego. Kto odpowiedział dobrze to gratuluje znalezienia się w gronie wybranych bo 800 osób to jednak mało, jak jeszcze przelecę i wyszukam konta duchy to szybko spadnie do 600 sztuk :) W czwartek wyniki. W sumie to dzisiaj ale muszę wstać, załatwić dwie sprawy i sprawdzić skrypt wybierający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja sie wlasnie na tym 2 polozylem:( uznalem ze wyroznienie to nie nagroda buuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) A jakie to są konta duchy?? Bo ja np dostałem linka od kumpla i się zarejestrowałem specjalnie aby wziąć udział w tym konkursie czy ja tez będę jako konto duch?? Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez kubrban93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.r Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Szkoda, że nie ma tylu nagród żeby dla każdego starczyło :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja na 2 pytanie odpowiedzialem dobrze ale nie znalazlem az tylu testow zeby miec pewnosc :P poprostu stwierdzilem ze 1 nagroda to za malo a 150 to o wiele za duzo no i wyszlo mi 14 :D reszta wyguglowana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 And the winners are ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak wygram, to stawiam wódki za równowartość mojego 7600GS ^^ Z tymi nagrodami było ciekawie, bo na PPC znalazłem 2, na fraz bodaj jedna i jeszcze jakieś dwie no to była jedyna sensowna opcja to 14 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak jeszcze przelecę i wyszukam konta duchy to szybko spadnie do 600 sztuk :)znaczy sie jak ktos ma konto od x dni, ale mala ilosc postow, badz logowan to odpada od razu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WitajGosciu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 raczej tak nie będzie (duchy to konta które zostały zrobione do udziału w konkursie , tylko aby podać login );) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Konta "duchy" to konta zrobione tylko w celu wyslania wiecej niz jednej odpowiedzi na konkurs. Osoby, ktore zarejestrowaly sie na PPC po raz pierwszy nie maja sie czego obawiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 1:809...jest szansa^^ 3:809 :) To juz nawet jest policzalne w promilach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja nawet wiem że nie wygram :( Od 2007 roku biorę udział prawie we wszystkich konkursach i zawsze mam dobre odp i tak nic nie wygrywam bo ten pc....pl to oszuści są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wszyscy to banda złodziei! Co z tego że robią konkursy i dają nagrody, skoro wysyła się odpowiedzi i się nie wgrywa. No skandal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...