Skocz do zawartości
romek

Konkurs Twintech – 3x Gts 250 Do Wygrania

Rekomendowane odpowiedzi

przeczytaj regulamin

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia.

@grobel

pisałem do 4toku, tylko nie zacytowało jego postu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytaj regulamin

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia.

Przecież nikt tu nie pyta o wyniki konkursu, tylko o poprawne odpowiedzi.

Pozdro

EDIT: Grobel mnie ubiegł :)

Edytowane przez Jaróh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawne odpowiedzi wg organizatora i sponsora nagród:

1. W którym roku powstała marka Twintech?

a. 1999

b. 2002

c. 2005

2. Ile nagród w mediach otrzymały karty Twintech przez ostatni rok?

a. 1

b. 14

c. 150

3. Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI Arctic Cooling TwinTurbo jest szybszy od.

a. GeForce 9800GTX

b. GeForce 9600GT

c. Obu tych kart

Nie ja je wymyślałem i nie ja ustalałem więc musicie uznać je bez komentowania. Wyniki podam jutro, trzeba się przegrzebać przez te odpowiedzi bo oczywiście znów pojawili się cwaniaki z kilkunastoma kontami, przysyłający 3-4 maile z odpowiedziami i proszący o poprawę bo wcześniej nie wiedzieli a teraz wiedzą. Cóż. Sumarycznie mamy 809 poprawnie nadesłanych odpowiedzi i z nich będę wybierał. Ile w ogóle osób brało udział na razie nie sprawdzałem ale ładnie ponad 1000 userów więc widać, że pytania nie były oczywiste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość WitajGosciu

:) odpowiedzi miałem dobre . pytałem się mojego kota co i jak :P widać mądry lub oszukiwał :) Teraz Wyniki... Gratulacje dla 3 szczęśliwych zwycięsców

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pytania numer 2 to już nie pytałem czemu ludzie przysyłają nieprzemyślaną odpowiedź.

1 nagroda - na PPC są dwie dla tych kart

14 nagród - możliwe w ciągu całego roku

150 nagród - nie ma tyle redakcji, gazet i telewizji na temat IT w PL. Bez sens.

Kolejne konkursy również będą się tyczyć naszych artów i trzeba będzie poszukać a nie klepać na szalonego.

Kto odpowiedział dobrze to gratuluje znalezienia się w gronie wybranych bo 800 osób to jednak mało, jak jeszcze przelecę i wyszukam konta duchy to szybko spadnie do 600 sztuk :) W czwartek wyniki. W sumie to dzisiaj ale muszę wstać, załatwić dwie sprawy i sprawdzić skrypt wybierający.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wygram, to stawiam wódki za równowartość mojego 7600GS ^^

Z tymi nagrodami było ciekawie, bo na PPC znalazłem 2, na fraz bodaj jedna i jeszcze jakieś dwie no to była jedyna sensowna opcja to 14 ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi