Ruonim Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 http://www.twintech3d.com/products.asp?categorie=79 <- tylko robi nvidi http://www.nvidia.pl/page/awards.html <- jak widac polska strona nvidi wie gorzej tak jak myslalem ze nasciemniana 2 odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 14 czy 15...co za różnica, LOGICZNE ze nie 1 i nie 150:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak sie konczy jakies szukanie odpowiedzi po googlach :D Ja tam stwierdzilem , ze 2 to za malo 150 to jakis kosmos wiec dalem srodkowa i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kiedy ta wyniki bo mnie ciekawość zrzera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To wyjdź na żer i przegryź kawałek słownika [; Żółta żaba żarła żur ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 coś mi się tak wydaje ze dziś my tech wyników nie poznamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wyniki zgodnie z regulaminem mają się ukazać do północy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To nie jest pcl... Za takie porównania to powinny być % z miejsca... Coś się nie podoba to nie bierz udziału w konkursie, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pytanie o ilość nagród (wyróżnień?) było nie do końca jasne, na oficjalnej, polskiej stronie nv nie można się było dowiedzieć, że dostała 14 nagród. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 heh i ja tym razem czekam na wyniki, ostatnio nie udało mi się zagłosować - a teraz jest git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sorrka, miałem problemy z logowaniem się do bazy. UPDATE: -------------------------------------------------------------------------------------- PODSUMOWANIE KONKURSU: Ilość użytkowników biorących udział w konkursie: 1363 Ilość nadesłanych prawidłowych odpowiedzi: 809 Poprawne odpowiedzi wg organizatora i sponsora nagród: 1. W którym roku powstała marka Twintech? a. 1999 b. 2002 c. 2005 2. Ile nagród w mediach otrzymały karty Twintech przez ostatni rok? a. 1 b. 14 c. 150 3. Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI Arctic Cooling TwinTurbo jest szybszy od. a. GeForce 9800GTX b. GeForce 9600GT c. Obu tych kart Nagrodzeni: Nagroda 1: Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI Arctic Cooling TwinTurbo Zwycięzca: q8ic Nagroda 2: Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI 750/2300 Dual Heatpipe TB Zwycięzca: trymek Nagroda 3: TwinTech GTS 250 512MB DDR3 HDMI Dual Heatpipe Zwycięzca: Puma Wszystkim dziękujemy za wzięcie udziału w zabawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gratki dla zwyciezcow :) a tak przy okazji mogly by byc jeszcze jakies nagrody pocieszenia typu smycze czy dlugopisy z logo PPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie przesadzasz ? Jak na 800 osób to i tak sporo. Oczywiście gratuluję zwycięzcom. Chociaż szkoda, że znów mi się nie poszczęściło, bo wiem, ze byłem w tej grupie 800 osób. No cóż mam nadzieje, że to nie ostatnia okazja do wygranej. Czekam na kolejne jeszcze ciekawsze konkursy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankoo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 gratulacje :) może następnym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 gratuluje zwyciezcom;) a teraz tylko czekac na nastepny konkurs i sprobowac szczescia znowu... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyXtreme Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 oczywiście gratuluje ;) jestem tylko ciekawy czy moje konto brało udział ;> bo pierwszego posta napisałem 23marca chyba albo jakoś tak :P może następnym razem jak inni piszą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Gratulacje:) I znowu nic nie wygrałem:( Kiedy następny Konkurs Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez kubrban93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie ma to jak dobre wiadomości z rana :mrgreen: Dane do wysyłki słać na ten sam adres mailowy co odpowiedzi? Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4U Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratulacje! w 2nd pytaniu "a" zaznaczylem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosikk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jak to mniej więcej uznawane jest z tymi kontami duchami ? ilość postów czy data rejestracji , czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A czytasz w ogole co bylo wczesniej napisane? Konta "duchy" to drugie, trzecie, czwarte, pietnaste konta, ktore ktos zalozyl tylko po to, zeby wyslac wiecej niz jedna odpowiedz - czyli nieudolna proba ominiecia zapisu "jedna osoba = jedna odpowiedz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratuluje wygranym.. Ja jak zwykle dobrze odpowiedziałem i nie wygrałem :E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie ma to jak dobre wiadomości z rana :mrgreen: Dane do wysyłki słać na ten sam adres mailowy co odpowiedzi?+1 :rolleyes: Tak się właśnie zastanawiałem co ja mam tyle odwiedzin w profilu na raz. Wierzcie lub nie - 1. raz cokolwiek wygrałem, nie licząc jakiejś 3-ki w totka. Tak, że opłaca się dopomagać szczęściu. Chociaż totka bym jednak nie brał pod uwagę - prawdopodobieństwo trafienia takie, że lepiej wrzucać do skarbonki [; pozdrawiam ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 i ja przyłączę się do pogratulowania zwycięzcom, a na przyszłość: wyróżnienie (przykładowy uścisk dłoni Prezesa czy coś jeszcze bardziej wysublimowanego) to też nagroda... vide pytanie drugie... które zawaliłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelhmf Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wow! Gratulacje! Wygraliście GeForce'y 9800GTX+ tylko z nową nazwą. Nie cieszcie sie tak bo Crysis w full detalach i tak dobrz na tym nie śmiga, powiem więcej: miejscami jest slide show. :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nagroda 2: Twintech GTS 250 XT 512MB DDR3 HDMI 750/2300 Dual Heatpipe TB Zwycięzca: 3241744[/snapback] Normalne losowanie czy znowu jakieś super tajne skrypty?? pytam bo nie wiem czy jest sens tracić czas... :lol2: Przynajmniej tym razem się nikt nie czepnie, że nagrody powędrowały do świeżaków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Wow! Gratulacje! Wygraliście GeForce'y 9800GTX+ tylko z nową nazwą. Nie cieszcie sie tak bo Crysis w full detalach i tak dobrz na tym nie śmiga, powiem więcej: miejscami jest slide show. :) Pozdro Jak mawiał Sokół: "kiedy osiągniesz sukces wielu w[ciach!]i się..." :) Nie ma co zazdrościć tylko pogratulować. Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratulacje. Następnym razem mój głos będzie najpierwszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mój może być 2, nawet 3 - nie obrażę się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wow! Gratulacje! Wygraliście GeForce'y 9800GTX+ tylko z nową nazwą. Nie cieszcie sie tak bo Crysis w full detalach i tak dobrz na tym nie śmiga, powiem więcej: miejscami jest slide show. :) Pozdro Ach ta ludzka zawisc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...