trymek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) # Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail dane niezbędne do realizacji wysyłki nagród. W przypadku nie wywiązania się z tego obowiązku w ciągu 7 dni organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia tej nagrody z obrotu bez ponownego jej przekazania innemu uczestnikowi. @Romek, do Ciebie na PW? Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratuluje wygranym :) znowu nic nie wygrałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dawać next konkurs! ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie przesadzasz ? Jak na 800 osób to i tak sporo. Oczywiście gratuluję zwycięzcom. Chociaż szkoda, że znów mi się nie poszczęściło, bo wiem, ze byłem w tej grupie 800 osób. No cóż mam nadzieje, że to nie ostatnia okazja do wygranej. Czekam na kolejne jeszcze ciekawsze konkursy. Chodzilo mi o gadzety zwiazane z serwisem dla 5 - 10 osob a nie dla wszystkich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.r Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Również składam gratulacje B-) i czekam na kolejny konkurs ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wow! Gratulacje! Wygraliście GeForce'y 9800GTX+ tylko z nową nazwą. Nie cieszcie sie tak bo Crysis w full detalach i tak dobrz na tym nie śmiga, powiem więcej: miejscami jest slide show. :) Pozdro Ty zapewne na swojej nawet na medium nie mozesz pograc. :wink: Zal mi takich ludzi.... Dla zwyciezcow gratulacje. Ciesze sie ze wygrali ludzie z forum, a nie swiezaki ktore tylko zweszyly konkurs na portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratulacje dla użytkowników na podium !!! Niestety mi się nie poszczęściło ;)) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Znowu się pewnie skrypt losujący zwycięzców pomylił bo mnie nie wybrało :). Gratuluje zwycięzcą! Czas na kolejny konkurs, może tym razem uda mi się coś wygrać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No tu się z Tobą zgodzę, że skrypt nawalił i nie ma nas na liście ;p A tak by się przydała nowa grafa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Congratz, no q8ic Tobie to chyba się należała ta karta :D pamiętam jak razem kręciliśmy te 7600Gs ponad 1.5 roku temu :D teraz to możesz pograc przynajmniej w coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Dzięki [; W sumie to gram w co chcę na tym palicie. Inna rzecz, że chyba się starzeję i nie bawią mnie już tak nowości. Jak zaglądałeś do tematu o 7600 to widać było, że wykorzystałem Twoje rady (na tyle na ile umiałem, bo skubaniec nie chciał się zamalować na więcej jak 1,5v ;c). Zaś problem bo ten cielak pasuje teraz jak pięść do nosa. A jeszcze pomyślę co z tym fantem zrobić :plum: Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Moje gratulacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Serdecznie gratuluję. Może następnym razem i mi się poszczęści. Przynajmniej bylem w tej 800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisNH Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Gratuluje zwycięzcom. Ja również byłem w tej 800... może następnym razem się uda xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zwycięzcy. Podajcie pełne dane do siebie na PW (Prywatna Wiadomość na forum). Dane: NICK: Imię i Nazwisko ulica numer domu/numer mieszkania kod pocztowy miasto tel. komórkowy (obowiązkowo) ----------------------------------------------------------------------- Kolejny konkurs powinien się zacząć planowo 1 kwietnia lecz sponsor nie dostarczył na czas materiałów i kontakt z nim się urwał. Kolejne terminy to 15 kwietnia do 1 czerwca zarezerwowane. Co dwa tygodnie nowy konkurs ale o tym teraz nie ma co rozmawiać. Ci co odpowiadają poprawnie wygrywają jak sami widzicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Grafa doszła ale niestety nie byłem w stanie jej zamontować dzisiaj. Wrażenia estetyczne pozytywne, aczkolwiek na fotach wygląda bardziej majestatycznie ;p Mam nadzieje, że jest cicha :plum: Edit: Cicha ! Nie licząc lekkiego szemrania elektroniki w stresie. Przy otwartej budzie 35-64*. Czuć, że bucha od niej ciepłem i niestety widać na mierniku ;c mój leciwy sea sonic daje rade ale pokazuje idle 11,95 stres 11,85 hmm ciekawe czy Wodnik daje jeszcze upusty na deltę ;p Edit2: a w Stalkerze w menusach wyje (cewki czy co tam) jak potępiona xD kwestia egzemplarza pewnie, w 3d jest akceptowalnie pod tym względem, chłodzenie jak napisałem bdb :mrgreen: Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...