Skocz do zawartości
romek

Konkurs Twintech – 3x Gts 250 Do Wygrania

Rekomendowane odpowiedzi

# Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail dane niezbędne do realizacji wysyłki nagród. W przypadku nie wywiązania się z tego obowiązku w ciągu 7 dni organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia tej nagrody z obrotu bez ponownego jej przekazania innemu uczestnikowi.

@Romek,

do Ciebie na PW?

Edytowane przez trymek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzasz ? Jak na 800 osób to i tak sporo. Oczywiście gratuluję zwycięzcom. Chociaż szkoda, że znów mi się nie poszczęściło, bo wiem, ze byłem w tej grupie 800 osób.

No cóż mam nadzieje, że to nie ostatnia okazja do wygranej. Czekam na kolejne jeszcze ciekawsze konkursy.

Chodzilo mi o gadzety zwiazane z serwisem dla 5 - 10 osob a nie dla wszystkich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! Gratulacje! Wygraliście GeForce'y 9800GTX+ tylko z nową nazwą. Nie cieszcie sie tak bo Crysis w full detalach i tak dobrz na tym nie śmiga, powiem więcej: miejscami jest slide show. :) Pozdro

Ty zapewne na swojej nawet na medium nie mozesz pograc. :wink: Zal mi takich ludzi.... Dla zwyciezcow gratulacje. Ciesze sie ze wygrali ludzie z forum, a nie swiezaki ktore tylko zweszyly konkurs na portalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki [; W sumie to gram w co chcę na tym palicie. Inna rzecz, że chyba się starzeję i nie bawią mnie już tak nowości. Jak zaglądałeś do tematu o 7600 to widać było, że wykorzystałem Twoje rady (na tyle na ile umiałem, bo skubaniec nie chciał się zamalować na więcej jak 1,5v ;c). Zaś problem bo ten cielak pasuje teraz jak pięść do nosa. A jeszcze pomyślę co z tym fantem zrobić :plum:

Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwycięzcy. Podajcie pełne dane do siebie na PW (Prywatna Wiadomość na forum).

Dane:

NICK:

Imię i Nazwisko

ulica numer domu/numer mieszkania

kod pocztowy miasto

tel. komórkowy (obowiązkowo)

-----------------------------------------------------------------------

Kolejny konkurs powinien się zacząć planowo 1 kwietnia lecz sponsor nie dostarczył na czas materiałów i kontakt z nim się urwał. Kolejne terminy to 15 kwietnia do 1 czerwca zarezerwowane. Co dwa tygodnie nowy konkurs ale o tym teraz nie ma co rozmawiać. Ci co odpowiadają poprawnie wygrywają jak sami widzicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafa doszła ale niestety nie byłem w stanie jej zamontować dzisiaj. Wrażenia estetyczne pozytywne, aczkolwiek na fotach wygląda bardziej majestatycznie ;p Mam nadzieje, że jest cicha :plum:

Edit:

Cicha ! Nie licząc lekkiego szemrania elektroniki w stresie. Przy otwartej budzie 35-64*.

Czuć, że bucha od niej ciepłem i niestety widać na mierniku ;c mój leciwy sea sonic daje rade ale pokazuje idle 11,95 stres 11,85 hmm ciekawe czy Wodnik daje jeszcze upusty na deltę ;p

Edit2: a w Stalkerze w menusach wyje (cewki czy co tam) jak potępiona xD kwestia egzemplarza pewnie, w 3d jest akceptowalnie pod tym względem, chłodzenie jak napisałem bdb :mrgreen:

Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi