Pietrucha18 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Chciałem sprzedać grafikę , znalazłem kartę gwarancyjną wyciągnąłem kartę z kompa i co się okazało brak plomby i naklejki z numerem seryjnym na karcie ,na pudelku jest . W gwaranci jest napisane ze gwarancja morze nie być uznana jeżeli będzie brak plomby. (karta kupiona w komputroniku). Wiec pytanie brzmi czy gwarancja poszła się rypać (pozostało jeszcze 8 mies.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Wszystko zależy od tego czy karta miała faktycznie plombę czy nie . W takim przypadku zapis w karcie byłby wiążący . Jak od nowości tej plomby nie miała , to nie ma co się bać . Karta ma fabryczne chłodzenie czy dokupione dedykowane ? A co do naklejki z numerem seryjnym , to powinna być jednak na karcie . Jak jej nie ma to może być kłopot z gwarą . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha18 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Wszystko oryginalne (a numer seryjny musiał się odkleić bo są ślady ze był (a niestety był przyklejony pod chipem ,miejscem najbardziej nagrzanym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...