smurv Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 mam dylemat, z racji WC i tego ze woduje NB musze zmienic chlodzenie mosfet na plycie, szykam czegos co bedzie schludne a na wodowanie mnie nie stac na stronce z kompatybilnoscia do mojej plyty sa sugerowane Hr-09 U Type2 i Hr-09 S Type2 cena U Type jest do zakceptowania, ale "S" jest zdecydowanie drozszy... czy bedzie jakas roznica jak zamiast "S" wezme 2x "U" ?? cos bedzie wadzic ? bo nie mam przeciez wielkiego chlodzenia tylko blok wodny na procku ? jakies sugestje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 mam dylemat, z racji WC i tego ze woduje NB musze zmienic chlodzenie mosfet na plycie, szykam czegos co bedzie schludne a na wodowanie mnie nie stac na stronce z kompatybilnoscia do mojej plyty sa sugerowane Hr-09 U Type2 i Hr-09 S Type2 cena U Type jest do zakceptowania, ale "S" jest zdecydowanie drozszy... czy bedzie jakas roznica jak zamiast "S" wezme 2x "U" ?? cos bedzie wadzic ? bo nie mam przeciez wielkiego chlodzenia tylko blok wodny na procku ? jakies sugestje ? Witam TUTAJ podobny wątek, poczytaj, pomyśl, wystrugaj coś sam, będzie taniej i równie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 nie chcem zadych prowizorek ma byc schludnie :D pytanie czy 2x "U" sie zmiesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Jak na procu będzie bloczek wodny to sie zmieści. eSka różni się od U tym że górny radiator jest przesunięty względem dolnego aby się radiator na procku zmieścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Dokladnie. Z U zawsze mozna uzywajac nieco sily zrobic S :) ale o blok nie bedzie wadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...