ryba Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Nareszcie cos! Juz dawno nic nie zmolestowalem :rolleyes: Tym razem ponownie wlecial Phenom II X4 940BE. Tym razem na spokojnie w domowym zaciszu, bez gapiow. Efekty? Mozna powiedziec, ze jest zadowolony z tego procesora i swojego nowego kontenerka :) AMD Phenom II X4 940BE Asus M4A79 DELUXE Crucial Ballistix 2x1GB -> GMH Tagan BZ 1300W eLeNcWaj i eFoNe by ryba Procek ten sam co poprzednio i chyba w dalszym ciagu ma problemy z przyjmowaniem wysokich napiec. Trudno. Miejsce pracy: Wyniczki: 1/16M mozna uznac za max mozliwosci tej platformy. 32M do poprawy leci jutro. Valid jakis buja sie po dysku, wiec tez go wrzuce jutro :) Cieple podziekowania dla: - Bruna z AMD za cepa - Kuby z Asusa za rewelacyjnego mobaska - jak zwykle sobie, przez wrodzona skromnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 NO i Ave... wkoncu zaczales bawic sie HTT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 NO i Ave... wkoncu zaczales bawic sie HTT. Wiesz, mozna by i tak zrobic, ale obecne pamieci nie wytrzymuja tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Hehe mówiłem, że DFI śmierdzi :P Dobry mobas i od razu lepiej To jaki ten Vcore? Gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ładnie, ładnie ;) BTW: wypasiony potek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Hehe mówiłem, że DFI śmierdzi :P Dobry mobas i od razu lepiej To jaki ten Vcore? Gratki Roznie, od 1.7 do 1.85, on za bardzo nie chce wciagac wiecej prundu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 praca na szóstkę ładnie, ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Super, gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Mala poprawka 16M oraz obiecane 32M. Jutro jak najdzie mnie ochota, to X3 wyladuje pod kontenerem, ale to zalezy od mojego humoru po poludniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 no prosze, dzialus rybus, dzialaj ;) Gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 ryba (18-03-2009 20:58) ale kolega z ciebie wiesz, ja tu AMD na ln2 mecze i nawet nic na forum nie napiszesz Masell (18:27) moze ch*jowo krecisz ryba (18:32) sam ch*jowo krecisz Masell (18:43) :lol: ryba (18:44) ladne wyniki? Masell (18:44) nie ryba (18:44) czemu? Masell (18:44) a czemu tak ryba (18:45) bo nie nie Masell (18:45) bo tak tak :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Rozmowy rolowane :lol2: 200HMz ponad skok, obiecująco. Kontener ma nikiel czy mi się metale mylą :shock: Ps. Co to za bug że Cpu-z wykrywa tylko 600mb mem? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Ps. Co to za bug że Cpu-z wykrywa tylko 600mb mem? :unsure:ryba jest leniwy, dlatego uzywa czitowanego cpuz pokazujacego ilosc ramu jaka wykrywa windows, a nie pamiec fizyczna :) a kontener posrebrzany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Dobra panienki, koniec dyrdymalow :lol2: Czas wrzucic cos na ruszt z wydajnoscia B-) Do zobaczenia po niebieskiej stronie mocy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Dobra panienki, koniec dyrdymalow :lol2: Czas wrzucic cos na ruszt z wydajnoscia B-) Do zobaczenia po niebieskiej stronie mocy... uuu fani amd poczuli sie urazeni:P ladne wyniki jak zwykle w formie ale czekam na Twoja zabawe z i7;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Kontener ma nikiel czy mi się metale mylą :shock: Pewnie to alu B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Ps. Co to za bug że Cpu-z wykrywa tylko 600mb mem? :unsure:widac, ze kolega malo o optymalkach wie. O /maxmem nie slyszal? <_< sory za OT. ryba ladne wyniczki :) nie idzie tego 32mb jeszcze podciagnac z 20sek? WR by byl :) a odnosnie niebieskiej strony mocy, pilnuj sie :> btw nie wiecie co z fidowym rankingiem? wiem ze juz dostal cynk, ale efektow jakos nie widac Edytowane 23 Marca 2009 przez kooboos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Że tak odgrzebię temat .... jak z max o/c na 4 jajach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...