Skocz do zawartości
Crosis

Magic the Gathering

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nieszkoda ci kasy wyrzucanej w błoto? I tak nigdy niebędziesz najlepszy, a niedługo pewnie ci się znudzi i okaże się że jesteś pięć stów do tyłu. Pozatym możesz w to sobie pograć przez neta za darmo .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram.

Czy nieszkoda ci kasy wyrzucanej w błoto? I tak nigdy niebędziesz najlepszy, a niedługo pewnie ci się znudzi i okaże się że jesteś pięć stów do tyłu. Pozatym możesz w to sobie pograć przez neta za darmo .

Na tej zasadzie by mozna zadac pytanie czy ci nie szkoda kasy na kompa ,bo i tak za 3 lata bedzie nic nie warty i do [gluteus maximus] .

Pozatym wiele rzeczy robi sie poprostu dla przyjemnosci, np. po co grac w CS'a jesli nie bedziesz lepszy do Heatona . Odpowiedz brzmi : "For fun!!"

Ja gram dekiem na elfach (taki fun deck)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam znajomego ktory gra w to maniakalnie :>

probowal mnie wciagnac.. ale to nie dla mnie ;)

generalnie ma talie nie do pobicia... przynajmniej tak mowi.. nikt z warszawy jeszcze go nie pokonal... na jakis turniejach tez sie pojawia... a hra talia z tego co mamietam niebiesko-biala agresywna czy jakos tak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z MtG rozstalem sie ok 3 lat temu i nie sledzile jej dalszego rozwoju jako calego systemu, ale moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Z tego co slysze w rozmowach z 'aktywnymi' magicowcami to: nie jest juz to samo. Pewnie dlatego zawsze preferowalem SWCCG :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys pogrywalem a decka mam zielono- bialego ale mam tez inne karty zadnych rare'ow jednak super nie mialem....

wartosc decka okolo 100zl tylko

juz praktycznie nie gram.... ale moze kiedys znow siegne do szuflady i przy flaszeczce spiryta zagram se z qmplem :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi