Crosis Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Gra ktoś może w tę karciankę ? Jeśli tak to jakimi taliami. Ja obecnie w T2 gram MBC, ale deck na bestiach też jest cool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Hehe a co to jest :lol: :D 8) :?: :twisted: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Czy nieszkoda ci kasy wyrzucanej w błoto? I tak nigdy niebędziesz najlepszy, a niedługo pewnie ci się znudzi i okaże się że jesteś pięć stów do tyłu. Pozatym możesz w to sobie pograć przez neta za darmo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja gram. Czy nieszkoda ci kasy wyrzucanej w błoto? I tak nigdy niebędziesz najlepszy, a niedługo pewnie ci się znudzi i okaże się że jesteś pięć stów do tyłu. Pozatym możesz w to sobie pograć przez neta za darmo .Na tej zasadzie by mozna zadac pytanie czy ci nie szkoda kasy na kompa ,bo i tak za 3 lata bedzie nic nie warty i do [gluteus maximus] . Pozatym wiele rzeczy robi sie poprostu dla przyjemnosci, np. po co grac w CS'a jesli nie bedziesz lepszy do Heatona . Odpowiedz brzmi : "For fun!!" Ja gram dekiem na elfach (taki fun deck) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja mam znajomego ktory gra w to maniakalnie :> probowal mnie wciagnac.. ale to nie dla mnie ;) generalnie ma talie nie do pobicia... przynajmniej tak mowi.. nikt z warszawy jeszcze go nie pokonal... na jakis turniejach tez sie pojawia... a hra talia z tego co mamietam niebiesko-biala agresywna czy jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 GoLo a znasz jego ksywke ? Być może go znam. Tahion zgadzam się z Tobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 niewiem jakiej uzywa w MTG.. ale znam kilka jego xywek :P -Aximati -Xawery -Filemon a imie: Pawel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja gram :) zielona talia - malo potworow + duzo enchantow na nie :D talia swojego czasu byla nie do pobicia w budzie, ale .... :P nie wydaje na nia kasy od 2 lat:D ogolem to spoko gierka :) lubie ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Z MtG rozstalem sie ok 3 lat temu i nie sledzile jej dalszego rozwoju jako calego systemu, ale moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Z tego co slysze w rozmowach z 'aktywnymi' magicowcami to: nie jest juz to samo. Pewnie dlatego zawsze preferowalem SWCCG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja osobiście wole Pokemony :) Są takie kolorowe i milutkie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 też kiedyś grałem.. najpierw czerwoną na directach i spellach mocnych.. potem czerwono zieloną.. na koniec tylko zieloną... zielona najfajniejsza 4ME ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 tez szpilam ale aktulanie juz bardzo sporadycznie niestety (brak czasu) poczatkowo mialem czerwona na direct damage , a akutalnie czerwono - zielona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 tez gralem ale po to zeby sie napatrzec na grafiki - SUPER; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 zwłaszcza Johna Avon'a... zwłaszcza drzewa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Chociaż Rob Alexander też ma talent do rysowania, albo Kev Walker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja kiedys pogrywalem a decka mam zielono- bialego ale mam tez inne karty zadnych rare'ow jednak super nie mialem.... wartosc decka okolo 100zl tylko juz praktycznie nie gram.... ale moze kiedys znow siegne do szuflady i przy flaszeczce spiryta zagram se z qmplem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Tez mam znajomego ktory uwielbia ta gre, chcail mnie wkrecic, nawet mu sie udalo :) ale sie odkrecilem :(. Szkoda ze to jednak droga zabawa, i osobiscie wole RPG:) (takie na kartce nie cRPG). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Gierka fajna, ale w decka trzeba zainwestować troche kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Czerwona + zielona. Czasem jeszcze czarna. Mam u siebie troszkę "bezklejowców" - zajefajny ubaw :D Ale już chyba z rok nie grałem :( Nie mam z kim :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...