RafalB Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 proszę o jakiś link ; nie mogę go znależć ( na stronie ms dajom instalator sieciowy a niestety nie mam stałki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 hm, mam dziś zły humor więc powiem abyś sie podszkolił z jezyka poslkiego :/ txs! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 http://twojepc.pl/teksty.php?id=04-drivery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jeśli chcesz miec spokuj z kompem to nie instaluj tego. DirectX8.1 wystarczy w zupełności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 KAMIL ma racje ja jestem WLASNIE po formacie bo jak zainstalowałem to nie mogłem zapodać ZADNYCH!!!!!!! catalystów bo miałem zwiechy:)powaznie ODRADZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 dziwne... ...u mnie DX9 i Cat. 3.2 biegają jak złoto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 DX9 + CAT 3.2 i absolutne zero problemow (odpukac :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 u mnie stery omegi i dx9 i smiga jak narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 qw no to nie wiem...ale starsznie sie naklnąłem......:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Narzedziasy...x90a_redist.exe (32.590kB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 potrzebuje tego do maluch sim ,grałem w poprzednom wersję i nawet mi się spodobała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jeśli chcesz miec spokuj z kompem to nie instaluj tego. DirectX8.1 wystarczy w zupełności no to nie do konca prawda, niektore gry juz wymagaja dx 9. i u mnie po zainstalowaniu dx9.0a nie ma zadnych problemow (wczesniej 9.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jeśli chcesz miec spokuj z kompem to nie instaluj tego. DirectX8.1 wystarczy w zupełności no to nie do konca prawda, niektore gry juz wymagaja dx 9. i u mnie po zainstalowaniu dx9.0a nie ma zadnych problemow (wczesniej 9.0) dokladnie, tez mam 9.0 i zero problemow, a przypomne tylko ze nowy 3d mark rowniez je wykorzystuje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ...nie mogłem zapodać ZADNYCH!!!!!!! catalystów bo miałem zwiechy:)powaznieMam podobny problem- jak raz zainstaluję grafę to przy każdej zmianie sterów komp wiesza się (oczywiście stare stery odinstalowuję). Myślicie, że może to być wina DX9? Denerwujący problem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 u mnie D9 i cata3.2 i wszystko gra, na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...