piotrekk13 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Siema mam problem jestem w 6 misiji i jak jest ten gościu z miotaczem ognia co ciągle strzela to nie wiem co zrobić jak go załatwić proszę o pomoc :) Edytowane 18 Marca 2009 przez piotrekk13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Musisz złapac bandytę i rzucić nim w bossa. Wtedy ten zeskoczy do Ciebie i walka będzie kontynuowana. I tak z góra kilka razy. Koniec. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk13 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Jak go złapać bo nie umiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Nacisnij ESC w czasie gry albo w menu i masz spis ciosów i chwytów w grze. Nie powiem Ci, którym przyciskiem dokładnie sie chwyta i rzuca, bo to zależy od Twoich ustawień klawiszologii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...