Makchiavelli Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witam Od pewnego czasu, z tym, ze bardzo rzadko mam problem z otwarciem roznych stron. Jakis miesiac temu wchodzac na fotka.pl mi to wyskoczylo, potem jeszcze ze dwa razy na jakis stronach, a dzisiaj chclaem poczte sprawdzic i znowu to mi sie otwiera zamiast strony ktora chce ... Dolaczam printscreen. Mieliscie taki problem? O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Czyzby malware przekierowujacy? DNSy masz przyznawane dynamicznie przez ISP czy wklepujesz sam ? Uzywasz proxy ? przejedz kompa ad-aware oraz HijackThis. To wyglada na typowy search engine jakich wiele nalezacy do domain squaterów. -temat z kategorii Podstawowe Zagadnienia Edytowane 18 Marca 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Czyzby malware przekierowujacy? DNSy masz przyznawane dynamicznie przez ISP czy wklepujesz sam ? Uzywasz proxy ? przejedz kompa ad-aware oraz HijackThis. To wyglada na typowy search engine jakich wiele nalezacy do domain squaterów. -temat z kategorii Podstawowe Zagadnienia Dziekuje za rade. Przeskanowalem ad aware, kiedys co tydzien tym skanowalem profilaktycznie ale czlowiek zapomnial i nawet nie pomyslal zeby tym przeskanowac w takiej dziwnej sytuacji jak ta. dziekuje kolego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...