Skocz do zawartości
Jaro79

Dd Fat Boy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś używa takich złączek w swoim układzie WC??

http://www.dangerden.com/store/product.php...=104&page=1

Jeżeli tak to proszę o podzielenie się uwagami na temat tych złączek oraz jakich węży używacie z nimi i czy potrzeba dodatkowych zacisków aby nie spadały.

Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy ktoś używa takich złączek w swoim układzie WC??

http://www.dangerden.com/store/product.php...=104&page=1

Jeżeli tak to proszę o podzielenie się uwagami na temat tych złączek oraz jakich węży używacie z nimi i czy potrzeba dodatkowych zacisków aby nie spadały.

Dzięki za odpowiedź.

podobne do bitsow 1/2. prawdopodobnie bez opasek sie nie obejdzie. ewentualnie waz 10-11 ID moglby byc bez opasek, ale to tylko domniemanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam obecnie zlączek DD NK14, i węza fesera 1/2 i tygona 1/2, no i oba węże trzymaja się na nich super, nic nie spadło, żadnych przecieków. Czy te Bitspowery maja średnice ok 14mm jak w/w DD??

Dorwałem submiarke i moje DD na kołnierzu maja prawie 15,5mm, a pod kołnierzem ok 14,4mm, te bitspowery 1/2 i DD Fat boy chyba będą miały mniejszą średnicę od obecnych DD których używam. Czy może się mylę?

Edytowane przez Jaro79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam obecnie zlączek DD NK14, i węza fesera 1/2 i tygona 1/2, no i oba węże trzymaja się na nich super, nic nie spadło, żadnych przecieków. Czy te Bitspowery maja średnice ok 14mm jak w/w DD??

Dorwałem submiarke i moje DD na kołnierzu maja prawie 15,5mm, a pod kołnierzem ok 14,4mm, te bitspowery 1/2 i DD Fat boy chyba będą miały mniejszą średnicę od obecnych DD których używam. Czy może się mylę?

będą mniejsze i to sporo :wink: DD fajnie się trzymają bo nie masz ostrych łuków :wink: sam je miałem i przy dość mocnym załamaniu była kupa... wąż po czasie się zsuwał co powodowało przeciek :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi