Jaro79 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witam Czy ktoś używa takich złączek w swoim układzie WC?? http://www.dangerden.com/store/product.php...=104&page=1 Jeżeli tak to proszę o podzielenie się uwagami na temat tych złączek oraz jakich węży używacie z nimi i czy potrzeba dodatkowych zacisków aby nie spadały. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witam Czy ktoś używa takich złączek w swoim układzie WC?? http://www.dangerden.com/store/product.php...=104&page=1 Jeżeli tak to proszę o podzielenie się uwagami na temat tych złączek oraz jakich węży używacie z nimi i czy potrzeba dodatkowych zacisków aby nie spadały. Dzięki za odpowiedź. podobne do bitsow 1/2. prawdopodobnie bez opasek sie nie obejdzie. ewentualnie waz 10-11 ID moglby byc bez opasek, ale to tylko domniemanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 kilka osob je mialo, bodajrze GIZU cos o nich wspominal gdzies na forum. waz dawal bym na to 11.2/15.9 bez opasek jesli juz, ja mam na bitsach nieco cienszych 10/16 i trzyma sie ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro79 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Używam obecnie zlączek DD NK14, i węza fesera 1/2 i tygona 1/2, no i oba węże trzymaja się na nich super, nic nie spadło, żadnych przecieków. Czy te Bitspowery maja średnice ok 14mm jak w/w DD?? Dorwałem submiarke i moje DD na kołnierzu maja prawie 15,5mm, a pod kołnierzem ok 14,4mm, te bitspowery 1/2 i DD Fat boy chyba będą miały mniejszą średnicę od obecnych DD których używam. Czy może się mylę? Edytowane 18 Marca 2009 przez Jaro79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Używam obecnie zlączek DD NK14, i węza fesera 1/2 i tygona 1/2, no i oba węże trzymaja się na nich super, nic nie spadło, żadnych przecieków. Czy te Bitspowery maja średnice ok 14mm jak w/w DD?? Dorwałem submiarke i moje DD na kołnierzu maja prawie 15,5mm, a pod kołnierzem ok 14,4mm, te bitspowery 1/2 i DD Fat boy chyba będą miały mniejszą średnicę od obecnych DD których używam. Czy może się mylę? będą mniejsze i to sporo :wink: DD fajnie się trzymają bo nie masz ostrych łuków :wink: sam je miałem i przy dość mocnym załamaniu była kupa... wąż po czasie się zsuwał co powodowało przeciek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...