Doherty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) zgubilem plyte z sterami do plyty glownej.sciagnelem instalki potrzebne i jestem w kropce. wlaczajac setup pojawia sie obraz "nvidia", nastepnie laduje sie kreator instalacji, ale ten, gdy sie zaladuje nagle znika.nic sie dzieje.nie moge zainstalowc ani tez nie wyskakuje zaden blad.zero z zciekawosci sprobowalem na laptopie te instalki wlaczyc i wszystko dziala ok. pecet na ktorym chcem zainstalowac sterowniki jest swiezo po formacie.jedyne, co na nim obecnie jest zainstalowane procz xp'ka, to sterowniki karty graficznej nvidia. kolejny format nie pomogl. dodam jeszcze tyle, ze wszystkie sterowniki ze strony producenta, procz audio, dzialaja tak, jak napisalem wyzej.czyli w ogole jakies sugestie? Edytowane 18 Marca 2009 przez Doherty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zainstalowac innego "xp'ka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doherty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zainstalowac innego "xp'ka"hmmm, a jesli instalowalo sie juz trzy inne? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 SP 1/2/3 zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doherty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 SP 1/2/3 zainstalowane?obecnie 2 przed 2 zainstalowalem z 3, bo myslalem, ze w plycie, lub wlasnie w s-packu tkwi problem. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 a nie masz przypadkiem jakiejś paczki sterów już zainstalowanej? bo dawno już borykałem się z podobnym problemem, miałem jakieś stare stery, ściągnąłem nowsze i po prostu chciałem zrobić zwykłą nakładkę na stare, no ale instalator nie ruszał, objawy jak u Ciebie, musiałem najpierw stare odinstalować i wtedy instalator z nowszymi sterownikami ruszył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doherty Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 a nie masz przypadkiem jakiejś paczki sterów już zainstalowanej? bo dawno już borykałem się z podobnym problemem, miałem jakieś stare stery, ściągnąłem nowsze i po prostu chciałem zrobić zwykłą nakładkę na stare, no ale instalator nie ruszał, objawy jak u Ciebie, musiałem najpierw stare odinstalować i wtedy instalator z nowszymi sterownikami ruszył niestety raczej nie w tym problem.niczego nie instalowalem.swiezo po formacie.jak pisalem wyzej, jedynie mam zainstalowane stery do grafy.ale zainstalowalem je dopiero po wielokrotnych probach odpalenia setup.exe. dziwnie to wyglada wszystko, bo instalka audio normalnie dala rade sie zainstalowac. obecnie kontroler ethernet i kontroler magistarli zarzadzania systemem nie dziala poprawnie czyli sterowniki vga i chipsetu, ktorych w cholere nie moge zaisntalowac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 a przypadkiem jakichś staroci nie instalujesz? :P oficjalne i jeszcze ciepłe: http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.26.html no i może remixy? http://www.nforcershq.com/forum/optimized-...it-vt70968.html (NF4-7 Performance Packs) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doherty Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) oficjalny ster zainstalowalem jak nalezy, lecz nie usunal on "zapytania"przy kontrolerze ethernet i kontrolerze magistarli zarzadzania systemem ;/ remixy tez zainstalowalem... i to samo co wyzej nie wiem, czy to ja jestem taki gamon, czy o co chodzi ;S Edytowane 19 Marca 2009 przez Doherty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...