Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mam problem taki ze jak dam juz na 208MHZ to mi dzwiek znika po 20 sekundach np sluchania muzyki tak samo w grach, czy to moze byc wina ze nie mam na mostku poludniowym zadnego radiatora i sie za bardzo grzeje ?? Na polnocnym mam zalozonego Zalamana takze jest spoko 30 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 to na co ty jeszcze czekasz stary radiatorek lezy gdzies w szafie zamiast na sb :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To dlatego ze sie waham z przypilowaniem go, zawadza jeden element kolo sb. A nie wiem czy jak go przypiluje w tym miejscu to mi potem reklamacje uwzglednia (odpukac w niemalowane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zrob tak jak ja, walnij mlotkiem w ten radiatorek, tak tylko zeby przygiac minimalnie zeberka radiatora. Potem jakby sie cos zjebal.o to po prostu walisz mlotkiem w druga strone i odginasz na powrot. Generalnie trzeba uwazac zeby nie walnac tym mlotkiem za slabo, bo jesli radiatorek bedzie zbyt mocno dotykal tego elementu plyty, to wtedy plyta nie bedzie wstawala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jutro go potraktuje mlotkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ja bez vmoda wyciagam stable FSB 440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a ja z VDDmodem 484 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Raptor z toba to juz nikt sie nawet nie mierzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Druss i jak efekt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 powiem ci ze czasu nie mialem ale w poniedzialek bede radka bral to bede musial kompa rozkrecac wiec cos z tym zrobie :) i dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...