JaCube Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witam, chciałem się spytać czy karty od MSI są przede wszystkim dobre (ogólnie dobre i do oc), ostrzegano mnie tylko przed Gigabyte i Palit jedno slotowy. Narazie podkręciłem taktowanie rdzenia na 700MHz a taktowanie pamięci na 1069MHz. Karta chodzi stabilnie, jednak nie wiem czy to z tego powodu, ale w GRID'zie mam bardzo nierówne krawędzie, wcześniej wszystko było idealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Za tą wypowiedź będzie warn ;) włącz AA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaCube Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 AA jest włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) imho przerąbałeś z pamięciami daj niżej, jeżeli jest tak jak opisujesz. ps. A w 3dmarku/ innym programie testującym były artefakty? A w ogóle to zobacz FAQ podkręcania. Edytowane 18 Marca 2009 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaCube Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Nie było, testowałem w ATT i Video Card Stability Test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 video card stabilty test to shit u mnie nie wykrywa błędu na 4850 przy pamiątkach 2400, gdy furmark wywala przy 2150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Do testowania kart graficznych TYLKO furmark i to ze zmienioną nazwą aplikacji na chociażby "xqwzts.exe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...