eRo Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Witam. korzystam z laptopa lenovo n500 3000 od ok. 3 miesiecy, niestety jestem bardzo zawiedziony komputerem otoz. Juz po miesiacu uzytkowania, kiedy sie dotknie palcem w okolicy monitora, obraz zaczyna latac jak szalony, zmienia barwe na niebieska, jest nie wyrazny. od pewnego czasu zaczal wolno chodzic, nie wiadomo co jest tego przyczyna, wirusow brak . dzisiejszego dnia korzystalem z notebooka, i w pewnym momencie uslyszalem dziwny dzwiek, wentylatorek zrobil sie glosniejszy 3x, myslalem, ze to potrwa chwile ale nadal sie ten problem utrzymuje. Co moze byc przyczyna tego naglego glosniejszego pracowania?? z gory dziekuje, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Ściągnij program coretemp, i sprawdź jakie masz temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 zrób testy wszystkich podzespołów, jeśli coś Cię zaniepokoi zrób screena i pokaż tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Wyślij na serwis ? Płacisz tyle za lenovo m.in. po to, żeby serwis się z tym szybko uporał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Serwis to najlepsze, co możesz zrobić - w końcu jest na gwarancji. Sam miałem przez długi czas IBM'a R51 - był używany w różnych warunkach i nigdy nie miałem problemów. Z tego co słyszałem, nowe idea pady też są niezłe: http://stodolatest.pl/produkt/Lenovo_IdeaPad_U330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...