wpotrzebie Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 witam, mam ogromną prośbę. Mam popsuty port usb i często po wsadzeniu do niego pendriva komputer przestaje go widzieć i dysk odłącza się. Dzisiaj niestety kilka razy z rzedu odlaczył się i w efekcie po wsadzeniu go do innego komputera dokumenty porozbijały się na jakieś przedziwne pliki których nie da sie uruchomic. poza tym nic nie próbowałam robić. Zajętego miejsca na dysku jest tyle samo, co wcześniej. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić, ale najważniejsza jest dla mnie tylko odpowiedź na pytanie. Czy te pliki da się odzyskać w jakikolwiek sposób?? Pozdrawiam Dziękuję z góry za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Możesz spróbować jakimiś programami do odzyskiwania danych np. GETDATABACK ale powiem ci szczerze że miałem kiedyś taki identyczny przypadek i nie dałem rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...