Kashmir Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Potrzebuję odzyskać plik, który usunąłem przez kombinację klawiszy shift+delete :/ Plik został usunięty wczoraj. Czy jest jakaś możliwość, żeby go odzyskać ? Słyszałem o programach do odzyskiwania danych, ale nie za bardzo wiem, który mi pomoże. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Recuva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Jeśli nie nadpisałeś pliku innymi danymi to idzie go odzyskać. Taki program dla pewności instaluj na innej partycji, a nie na tej co posiadałeś skasowany plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdo Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Spróbuj http://www.officerecovery.com/freeundelete/ Tak jak pisał OCM4n14k zainstaluj to na innej partycji niż ta, z której usunąłeś plik. Jeśli to partycja systemowa to może być kiepsko, bo choćby podczas korzystania z przeglądarki internetowej zapisywany jest cache i w każdej chwili sektor z usuniętym plikiem może zostać nadpisany :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 GETDATABACK wypróbowany, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...