Trancvission Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 witam mam pytanie zapuściłem dzisiaj memtest'a ale w wersji pod windows'a, i nie wiem czy można już wyłączyć czy czekać na jakieś wyniki? bo robi już ponad 2.5h, zero błędów jak widać, ale co potem, jak interpretować ten program, to jakiś miniaturowa wersja chyba tylko do testów? dzięki za pomoc;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Lepiej korzystać z wersji nie windowsowej odpalanej np. z płyty ,gdyż ta z racji że część pamięci jest zajęta nie przeskanuje całego RAMu. Natomiast co do metody testów to najlepiej zaczekać do pierwszego pełnego cyklu skanowania lub pierwszego błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 dzięki za odpowiedź właśnie dostałem ostrzeżenie, dotyczące tego co wyżej napisałeś, że program nie może odczytać całej alokowanej pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...