Snake16 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mam taki problem co jakas godzina robi mi sie Niebieski ekran , czyli blad krytyczny ! Gram w WarCraft'a 3 jakies 10-15 minut blad gry , gram w jakas inna gra to samo ! Nie pogram w jakas gra bo sie robi blad w grze KRYTYCZNY (nie ten z niebieskim ekranem) ! Czy to windows padl ? Wczesniej tego nie bylo a zaczelo sie to jak sobie kupilem te Seitec'ki (pamieci ddr) . Pozwiedzcie czy jest jakis sposob zeby uniknac tych bledow , pomijajac reinstalacje windowsa . Pozdrawiam Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Masz uszkodoną kość nowo kupionego ramu. U mnie było to samo. Poszedłem do sprzedawcy i wymieniłem na inną. Wszystko zaczęło działać normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 yhy :] kosci kupilem na allegro :P i juz je wystawilem :P Zamowilem sobie 512 Geil PC3500 mam nadzieje ze bedzie ok :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...