zoltodziobek Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Czy prócz Lian Li i iBox Lion są w sprzedaży jeszcze inne niskie obudowy ATX? Chodzi mi o obudowy TOWER o wysokości do 39 cm i ani milimetra wyższe. Powyżej 200 zł, czyli w cenach Lian Li mnie nie interesują. Nie chodzi mi o m-ATX! To tak dla jasności tylko o typowe ATX. Czekam na propozycje od fachowców z branży. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ewentualnie takie cos .... APlus blockbuster 3243457[/snapback] Czy prócz Lian Li i iBox Lion są w sprzedaży jeszcze inne niskie obudowy ATX?Chodzi mi o obudowy TOWER o wysokości do 39 cm i ani milimetra wyższe. Powyżej 200 zł, czyli w cenach Lian Li mnie nie interesują. Nie chodzi mi o m-ATX! To tak dla jasności tylko o typowe ATX. Czekam na propozycje od fachowców z branży. ;-) sorry...loink mi sie pokrzanil tuatj wlasciwy 3243457[/snapback] Czy prócz Lian Li i iBox Lion są w sprzedaży jeszcze inne niskie obudowy ATX?Chodzi mi o obudowy TOWER o wysokości do 39 cm i ani milimetra wyższe. Powyżej 200 zł, czyli w cenach Lian Li mnie nie interesują. Nie chodzi mi o m-ATX! To tak dla jasności tylko o typowe ATX. Czekam na propozycje od fachowców z branży. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltodziobek Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ewentualnie takie cos .... APlus blockbuster LINKniestety to nie jest tower lecz desktop. komputronika często przeglądam. zatem może jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Sklep i dyskusja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltodziobek Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Sklep i dyskusja ;)mówiłem, że nie chodzi mi o micro-ATX, a o pełne ATX. na temat iBOX Lion czytałem wątek ten i inne oraz recki użytkowników. Myślałem jednak, ze takie ATX do 390mm wysokości jako Tower produkują jednak niektórzy "case-iarze", ale wygląda na to, że nie z tymi dwoma wyjątkami: iBox i Lian Li, a chciałem sobie cosik wybrać z oferty rynkowej. Tu jednak, jak w komunie, wybór niemal żaden. Widziałem na giełdzie warszawskiej, jak składali kompa z iBoxem. Trochę przy tym gimnastyki, ale cóż... taka jego uroda. Edytowane 21 Marca 2009 przez zoltodziobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 A no fakt, to masz jeszcze do wyboru Ibox Magic 2 i 6L, ale w tej pierwszej zasilacze mają ciężki żywot. Ja w swojej wywaliłem trochę blach ze środka i ponad połowę obudowy zasilacza, wtedy komp zaczął chodzić normalnie, wchodzą do niej normalnej wysokości płyty, ale nie za szerokie, z P5B SE nie było problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Mam LianLi PC-A05 bez nóżek 37cm.Rewelacja chyba najmniejszy full ATX. Z racji odwrotnego obiegu powietrza straszny piekarnik w środku. Ale niestety wycofana już z produkcji. Jej następca PC-A06 to niestety porażka. 80 mm wentyl z tyłu i szerokość tylko 180mm. Ale jeśli składasz stylowy komputer warto dołożyć trochę złotóweczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...