Granat Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Mam pytanie odnośnie w/w serii wentyli. Używał ktoś ?Warte są uwagi? Edytowane 20 Marca 2009 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Ja kupiłem SilentiumPC Zephyr 120 i jestem wku..wiony ! Bo to 13,6dB to chyba 30,6dB kupiłem go ponieważ mój stary wentylator już płakał ale kiedy założyłem SilentiumPC Zephyr to ten "ryczał", zmieniłem na stary bo ten SilentiumPC Zephyr to naprawdę porażka ! Ja kupiłem SilentiumPC Zephyr 120 i jestem wku..wiony... ! Bo to 13,6dB to chyba 30,6dB kupiłem go ponieważ mój stary wentylator już płakał ale kiedy założyłem SilentiumPC Zephyr to ten "ryczał", zmieniłem na stary bo ten SilentiumPC Zephyr to naprawdę porażka ! Edytowane 14 Grudnia 2010 przez dawio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAKU 44 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja posiadam ale 92 mm i szczerze powiedziawszy szału nie ma, ale za te pieniądze też nie ma się co spodziewać za dużo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 w tej cenie to już lepiej wziąć inną polską produkcję - fandera Roxo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 w tej cenie to już lepiej wziąć inną polską produkcję - fandera Roxo one takie polskie jak Chińczyk na bazarze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Według mnie to Zephyr nie jest niczym szczególnym. Taki zwykły wentylator jak np. Revoltec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Akurat z rodziny zephyrów to właśnie 12ka jest najgłośniejsza, reszta jest bardzo cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulfisko Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Na otido.pl można dostać za 24zł SilentiumPC SigmeEvo. Świetny wentylator który wyśmienicie pracuje w poziomie. Polecam gorąco. Pozatym pamiętajcie o jednej rzeczy co do pomiaru głośności. Producent podaje głośność samego wentylatora, mierzona w zupełnej ciszy w specjalnie do tego przeznaczonym pomieszczeniu. Te 10dB/A można zawsze do tego dodac spokojnie w normalnym użytkowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja swojego Zephyrka nie słyszę, chociaż chodzi na ~1000 obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...