Działo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Szłyszałem że w Komputroniku mają dobre serie procków. Mówie zaryzykuje i kupie wkoncu tego Athlonka, dzisiaj go odebrałem patrze JIUHB wow ale mi sie udało - na co gość mówi że oni terza tylko takie mają :). No ale dobra nie po to tego topcia zakładałem. Mam ECS K7S5A :P jeszcze tylko pare dni naszczęście :) iczy to normale że teb chłam wyświetla procka jako "AMD(unknoATHLON)1700 czy to normalne ???? PS. Nie ma problemów z mnożnikiem ani magistralą. Programi AIDA rozpoznaje go bez problemu> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Powinno pokazywac Athlon XP 1700+ tak bylo na najnowszym biosie jak ustawialem go u kogos, nawet na cheepo tak wyswietlal. Ale to mozliwe bo ta plyta jest dziwna. KAzda inna w dzialaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Chyba bym sobie musiał nowego Biosa ściągnąć a mam tą badziewia płytę od 2 tygodni bo moja stara sie zjarała więc wie może ktoś z kąd moż ściągnąć Biosa do tego wynalazku (AMI oczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 www.ecs.com.tw tam poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...