PoGo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Chcialem zaczerpnac rady. niedlugo mam zamair wymienic kompa. I sie zastanawiam nad plyta glowna, najprawdopodobniej wezme Athlona XP 2.7 I teraz pytanie Jaki chip... nforce2 ? I w ogole jakiej firmy. Nie chce kupowac zadnych gowien z kartami dzwiekowymi i kartami graf. zintegrowanymi (bo chce tam wsadzic radeona9700pro:> ). Zalezy mi na mozliwosciach plyty, przynajmniej 3 slotach na ram (ofkorz 333 bo procek jezdzi na 333) no i chyba jus standard agp8x (ktore w sumie gowno co daje:P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Szukaj suzkaj szukaj przeciez tego jest masa. Zresztą jakie masz na to fundusze ? :? btw. po co Ci 2,7+ 8O nie lepiej 1,7+ i kręcić taniej lepiej szybciej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Kurde ile można! Poszukaj a znajdziesz 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 kup athlona 17000Xp+ serie JUIHB i nakrecisz go na anthlona 2.7 i mobo epoxa jakiegos no nie i bedzie lux a ile kasy zaoszczedzisz :) dobre chlodzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 haha ale jak juz mam 2.7 to moge go chyba i tak skrecic wiecej : ] co nie? a co do funduszy na MB to maks kolo 600zl mi sie wydaje starczy na w maire pozdna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 haha ale jak juz mam 2.7 to moge go chyba i tak skrecic wiecej : ] co nie? a co do funduszy na MB to maks kolo 600zl mi sie wydaje starczy na w maire pozdna Nie... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...