Gość dominoko12 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 :huh: Czy można włożyć procesor Phenom am2+ LINK pod płytę M2N K9NGM3- fih z wejściem am2 LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Te procesory są nie opłacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominoko12 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Te procesory są nie opłacalne.Ale dlaczego i można czy nie można włożyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Trochę się z tematem andrew777 rozminąłeś .... oto lista obsługiwanych procesorów: Link . Znalezienie zajęło mi 45 sekund. A czy są nieopłacalne ? Oczywiście zależy od punktu widzenia.... niektórzy uważają, że każdego stać na wymianę płyty, procka i ramu za jednym zamachem. Edytowane 21 Marca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominoko12 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Trochę się z tematem andrew777 rozminąłeś .... oto lista obsługiwanych procesorów: Link . Znalezienie zajęło mi 45 sekund. A czy są nieopłacalne ? Oczywiście zależy od punktu widzenia.... niektórzy uważają, że każdego stac na wymianę płyty, procka i ramu za jednym zamachem. dzięki za pomoc jestem ci wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...