Skocz do zawartości
fuxmen

dlaczego nie działa - XP

Rekomendowane odpowiedzi

dlaczego nie mam napisane przy zalogowanym użytkowniku na ekranie powitalnym, że jest zalogowany dawniej pisało "zalogowany"

nie mogę teraz przełączać się między logowaniami

mam ntfs

jak przełącze się na ekran powitalny nie wylogowując

logo windows+L

i chcę się zalogować na innego użytkownika

wpisuje hasło i ENTER

i nic się nie dziej mignie ekran powitalny i jest spowrotem tak jak było

opcja przełączania jest mi potzrebna ponieważ jest kilku użutkowników kompa i czasami trzeba się przełączyć a nie wylogowywać odrazu

przypomnę jeszcze raz nie ma napisane jak wyjdę do ekrannu powitalnego, że jestem "zalogowany" koło nazwy użytkownika a jestem może to coś wam podpowie

????

proszę o pomoc!!

????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chcesz przelaczyc urzytkownika zamiast kombinowac z logo + L wyloguj sie z jednego kata i zaloguj do drugiego podczas tej operacji wszystkie twoje dane i programy beda uruchomione i beda dzialaly bez zmian Np. pracujesz na koncie "Gosc" przelaczasz sie wylogowujac "gosc" i pracujesz na koncie "Admin" nastepnie znow logujesz sie na "gosc" i masz wszystko tak jak zostawiles. Bo musisz za kazdym razem jak zmieniasz uzytkownika wpisac haslo czyli sie zalogowac z tego co wiem to niemozliwe jest aby na kompie(win Xp) zalogowane byly 2 osoby na raz...

mam nadzieje ze ci w czyms pomoglem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj spróbowałem dla checy i chodzi

dziwny jest ten świat :)

a nie wiecie jak ustawić chasło dla udostępnionego folderu bo nie mam takiej opcji tylko mogę podać nazwę i czy może zmieniać czy nie

w ein me można było hasła ustalać

wie ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi