fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 dlaczego nie mam napisane przy zalogowanym użytkowniku na ekranie powitalnym, że jest zalogowany dawniej pisało "zalogowany" nie mogę teraz przełączać się między logowaniami mam ntfs jak przełącze się na ekran powitalny nie wylogowując logo windows+L i chcę się zalogować na innego użytkownika wpisuje hasło i ENTER i nic się nie dziej mignie ekran powitalny i jest spowrotem tak jak było opcja przełączania jest mi potzrebna ponieważ jest kilku użutkowników kompa i czasami trzeba się przełączyć a nie wylogowywać odrazu przypomnę jeszcze raz nie ma napisane jak wyjdę do ekrannu powitalnego, że jestem "zalogowany" koło nazwy użytkownika a jestem może to coś wam podpowie ???? proszę o pomoc!! ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astari Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jezeli chcesz przelaczyc urzytkownika zamiast kombinowac z logo + L wyloguj sie z jednego kata i zaloguj do drugiego podczas tej operacji wszystkie twoje dane i programy beda uruchomione i beda dzialaly bez zmian Np. pracujesz na koncie "Gosc" przelaczasz sie wylogowujac "gosc" i pracujesz na koncie "Admin" nastepnie znow logujesz sie na "gosc" i masz wszystko tak jak zostawiles. Bo musisz za kazdym razem jak zmieniasz uzytkownika wpisac haslo czyli sie zalogowac z tego co wiem to niemozliwe jest aby na kompie(win Xp) zalogowane byly 2 osoby na raz... mam nadzieje ze ci w czyms pomoglem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astari Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Sory glupek ze mnie dopiero teraz zobaczylem na czym twoj problem polega no coz ja tez nie wiem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wczoraj spróbowałem dla checy i chodzi dziwny jest ten świat :) a nie wiecie jak ustawić chasło dla udostępnionego folderu bo nie mam takiej opcji tylko mogę podać nazwę i czy może zmieniać czy nie w ein me można było hasła ustalać wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajaxica Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zdaje się trzeba wyłączyć proste udostępnianie plików czy cuś takiego nie wiem dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wyłączyłem i jest dużo opcji ale nie ma jak ustawić hasło albo jak ustawić hasło dla danego komputera w sieci bo nie chcę że by niektórzy gulali w ten folder tylko wybrana osoba która zna hasło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...