M79 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 kupilem blok na chipset od mata i wychodzace z niego rurki (sa przyklejone) niestety u mnie nie pasuja z paru wzgledow. dlatego chcialbym je jakos usunac i zamontowac cos innego. dlatego pytanie: czy da sie to jakos odkleic? (i to tak zeby klejony bok nie odlecial) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 z tego co wiem to tego nie odlepisz :( jak by to było lutowane to co innego możesz jak siem da zdjąć pokrywkę i zrobić nową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 bloki mata nie maja pokrywy. Ponoc jakims chemikalem sie dalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 wygrzac/wypalic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 napisz do mata , moze wymieni ci tem blok na NB na blok GPU - z wlotami wychodzacymi od gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 odciac ile sie da szlifierka i wywiercic reszte wiertarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 da sie wypalic ja ostatnio rozklejalem blok sklejony poxipolem jak masz w chcaie plyte grzejna (kuchenke elektryczna) to poloz go na niej i wlacz grzanie powinno bez problemu sie rozkleic jest tylko sporo roboty z czyszczeniem starego przypieczoneo kleju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Dokladnie. Najlepiej rozgrzać, przty ok 130st klej puszcza, ale konia z rzedem kto wyskrobie przyskwierczony klej. Z drugiej strony to mozna do mnie walić z takimi problemami.. jakoś moze go wymienimy.. na taki co bedzie pasiował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...