wrobellito Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) A coś od nvidi jest w tej cenie wydajnego. Bo muszę być na 100% pewny. Edytowane 23 Marca 2009 przez wrobellito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 A coś od nvidi jest w tej cenie wydajnego. Bo muszę być na 100% pewny. W tych cenach ATi ma najlepszy stosunek wydajność/cena, więc nVidią głowy sobie nie zawracaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobellito Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) A właśnie przed chwila na benchmark.pl przeczytałem pewien artykuł o EVGA e-GeForce GTX 260 896MB i jest bardzo polecana. Mozę się uparłem ale chciałbym wiedzieć czy jest to opłacalna karta. W tej chwili mogę ją mieć za 800 zł. W piątek zamierzam pojechać do sklepu że by się jeszcze zorientować. Edytowane 23 Marca 2009 przez wrobellito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Chłopie chłopaki dobrze prawią. Na razie weź poradnik i kręć proca. Może masz przyjemną sztukę i wtedy wymiana na coś droższego może okazać sie chybiona. Co do grafiki to sie zdecyduj ile masz do wydania. miedzy 9800GT a GTX260 jest ok 400zł różnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobellito Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 No to jak wcześniej napisałem na wydanie mam 900 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...