access81 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Witam wszystkich.Mam film ściągnięty Aresem i nie mogę go odtworzyć.mam zainstalowany:GOM player,VLC media player,najnowszy Vista codecs,ffdshow rev2787. instalowałem wszystko po kolei i sprawdzałem czy chodzi-ale nie chodzi...pomóżcie proszę,przecież nie będę instalował wszystkich kodeków i odtwarzaczy. Edytowane 23 Marca 2009 przez access81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Witam wszystkich.Mam film ściągnięty Aresem i nie mogę go odtworzyć. jest tu jakiś moderator ..... możne film wogole uwalony ....od tego bym zaczoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
access81 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 jest tu jakiś moderator ..... możne film wogole uwalony ....od tego bym zaczoł chyba tak.wywaliłem go z kompa bo inny chodzi...ale dzięki za zainteresowanie się.(jak jest moderator to może niech usunie posta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 jak jest mod to usunie konto prędzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...