Escaper Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Robił ktoś może? Ja mam zamiar tylko nie wiem jak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 taki mały offtopik: Masz morze większy rozmiar twojego avantara : ) albo wiesz skąd taki wziąć??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 taki mały offtopik: Masz morze większy rozmiar twojego avantara : ) albo wiesz skąd taki wziąć??? Sprawdź maila :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 taki mały offtopik: Masz morze większy rozmiar twojego avantara : ) albo wiesz skąd taki wziąć??? Sprawdź maila :wink: Dzienki fajna babka : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 tez taka prosze :) niemczuk@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Moze to Ci pomoze Art by mechl!n http://www.modding-zone.prv.pl/artykuly/2/2.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Nie pomogło:( Ale dzieki :wink: Mam zupełnie inne regulatory napięcia- ISL6529CB PO227ACTU i HIO6012CB P218B6D. Umie ktoś pomóc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jak by sie dalo jeszcze jedna taka jaske sklonowac to przeslijcie pliz ;) tukamon@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Tak sie zabijacie, a ta babka jest na kazie (jakaś lacha z głową m hingis) BTW powiedz michałowi(999), że BOBAN powrócił i żeby do mnie zgaadał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Qrna, wszyscy tylko o lasce, a moim Vmodem tą się nikt nie zainteresooje :? :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak już tak ślecie tu i tam , to dało by się i tu...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sprzedałem moją MSI (fajnie się v-modowała) i przesiadłem się na creativa- fakt, dziadostwo ma zupełnie inne regulatory napięcia. Szukałem jakichś info o nich w sieci i nic nie znalazłem. MUSI GDZIEŚ COŚ O NICH BYĆ! Szukam dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sprzedałem moją MSI (fajnie się v-modowała) i przesiadłem się na creativa- fakt, dziadostwo ma zupełnie inne regulatory napięcia. Szukałem jakichś info o nich w sieci i nic nie znalazłem. MUSI GDZIEŚ COŚ O NICH BYĆ! Szukam dalej.Szukaj, Szukaj, a jak znajdziesz zrobimy update arta :) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Dobra chłopaki, to ja też się przyłączam do szukania, mechl!n jak coś znajdziesz daj znać, w zamian obiecuje to samo :wink: UPDATE: Widziałeś to mechl!n? Czy o to chodzi :?: Rozumie ktoś coś z tego (bo ja nie :wink: ) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 jak komus wpadnie cos z vmem gf2 prolinka (innych tez) to dajcie znac mechlin ten od asusa nie pasuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Nie jest dobrze, nie jest dobrze... Całkowicie inny rozstaw nóżek w porównaniu do SC1102. Nie jest dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 A moze ma ktos linka do moda GF4ti4200 64MB Gainwarda :?: Byl kiedys taki fajny artykul z dokladnym opisem i zdjeciami, ale nie moge go znalezc - szukam od wczoraj :? Dzisiaj robie VDD moda na swoim 8RDA i jak sie nic nie spie-przy, to bym sobie tez na swoim GFie zrobil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 A moze ma ktos linka do moda GF4ti4200 64MB Gainwarda :?: Byl kiedys taki fajny artykul z dokladnym opisem i zdjeciami, ale nie moge go znalezc - szukam od wczoraj :? Dzisiaj robie VDD moda na swoim 8RDA i jak sie nic nie spie-przy, to bym sobie tez na swoim GFie zrobil :wink: Podaj oznaczenia regulatorów napięcia jakie masz na karcie to może Ci pomogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A moze ma ktos linka do moda GF4ti4200 64MB Gainwarda :?: Byl kiedys taki fajny artykul z dokladnym opisem i zdjeciami, ale nie moge go znalezc - szukam od wczoraj :? Dzisiaj robie VDD moda na swoim 8RDA i jak sie nic nie spie-przy, to bym sobie tez na swoim GFie zrobil :wink: Podaj oznaczenia regulatorów napięcia jakie masz na karcie to może Ci pomogę. Wiesz, co :?: Chyba sie (na razie) wyleczylem z Vmodow... Wczoraj spalilem swoja 8RDA :evil: :cry: :( Mod wyszedl spoko, ale chcialem sprawdzic zakres regulacji napiecia i spalil sie jakis maly ukladzik obok tego, ktorego modowalem... Czyli operacja udana, pacjent zmarl... Mam nadzieje, ze do dlugiego weekendu bede mial swojego kompa (jakiegokolwiek)... wtedy pomysle nad modem grafy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 No i jak mechl!n, znalazłeś coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Chyba "jesteśmy w domciu" :D . W przypadku kontrolera HIP6012 nóżka do której trzeba podłączyć potencjometr to nóżka nr 5 FB: Porównałem schematy blokowe obu kontrolerów- SC1102 i HIP6012 i ta nóżka odpowiada nóżce nr 11 z SC1102 do której podłączało się potencjometr. Dziś wieczorem sprawdzę jakie są wartości rezystancji między nią a masą- jeżeli będą porównywalne do tych z SC1102 to będzie GIT!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 no i ?? bo sie zaciekawilem a teraz jakos nic ... da sie ?? pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Wiesz, co :?: Chyba sie (na razie) wyleczylem z Vmodow... Wczoraj spalilem swoja 8RDA :evil: :cry: :( Mod wyszedl spoko, ale chcialem sprawdzic zakres regulacji napiecia i spalil sie jakis maly ukladzik obok tego, ktorego modowalem... Czyli operacja udana, pacjent zmarl... Mam nadzieje, ze do dlugiego weekendu bede mial swojego kompa (jakiegokolwiek)... wtedy pomysle nad modem grafy :wink: buhahahahahahahahahahahahaahhaahahaaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale masz zysk :!: a nie taniej wymienić płytę na abita i grafę na lepszą :?: te 500 za epoxa dołożyłbyś na grafę i zyskałbyś "trochę" punktów w 3D Marku. no chyba, że masz kasę a mody robisz dla zabawy. gwarancja chyba ci odpada, nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 wszystko sie da 80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A moze ma ktos linka do moda GF4ti4200 64MB Gainwarda :?: Byl kiedys taki fajny artykul z dokladnym opisem i zdjeciami, ale nie moge go znalezc - szukam od wczoraj :? Dzisiaj robie VDD moda na swoim 8RDA i jak sie nic nie spie-przy, to bym sobie tez na swoim GFie zrobil :wink: Podaj oznaczenia regulatorów napięcia jakie masz na karcie to może Ci pomogę. Wiesz, co :?: Chyba sie (na razie) wyleczylem z Vmodow... Wczoraj spalilem swoja 8RDA :evil: :cry: :( Mod wyszedl spoko, ale chcialem sprawdzic zakres regulacji napiecia i spalil sie jakis maly ukladzik obok tego, ktorego modowalem... Czyli operacja udana, pacjent zmarl... Mam nadzieje, ze do dlugiego weekendu bede mial swojego kompa (jakiegokolwiek)... wtedy pomysle nad modem grafy :wink: Witay w klubie :wink: :lol: Ja właśnie zjarałem swojego Abit NF7 :P 8) Co prawda nie w sukutek Vmodooff, a raczej FWC. Grafe bende katował jutro bo dzisiaj opłaqje Abita :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Małe pytanko czy ten vmod jest odwracalny? No i jak duży zysk w oc przynosi ten vmod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Małe pytanko czy ten vmod jest odwracalny? No i jak duży zysk w oc przynosi ten vmod? W OC to raczej nic - w wyższym FSB na pewno tak - w końcu to jest jego celem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Małe pytanko czy ten vmod jest odwracalny? No i jak duży zysk w oc przynosi ten vmod?Ja mialem zrobionego na tyle spoko, ze po odlutowaniu drucikow doslownie nic nie bylo widac... nic oprocz palacego sie ukladziku za raz po wlaczeniu plyty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 czlowieku,oczywiscie ze vmod jest odwracalny a to jaki przyrost bedziesz mial w oc ,to juz tylko od karty i Ciebie zalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Chyba "jesteśmy w domciu" :D . W przypadku kontrolera HIP6012 nóżka do której trzeba podłączyć potencjometr to nóżka nr 5 FB: Porównałem schematy blokowe obu kontrolerów- SC1102 i HIP6012 i ta nóżka odpowiada nóżce nr 11 z SC1102 do której podłączało się potencjometr. Dziś wieczorem sprawdzę jakie są wartości rezystancji między nią a masą- jeżeli będą porównywalne do tych z SC1102 to będzie GIT!!! I jak, sprawdzałeś? Jak niemasz czasu albo co, to powiedz mi ile tam powinno być to sam sprawdze 8) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...